Український актор, модель та колишній учасник балету співачки Світлани Лободи отримав поранення під час виконання бойового завдання. Назар Грабар вступив до лав ЗСУ ще минулого року, промінявши "богемне" життя на фронт.

Назара поранили в груди у бою з окупантами. Про це він розповів у своєму Instagram. Після отриманого поранення йому вручили державну нагороду - "Ветерана війни".

Награда Назара Грабара, фото Instagram
Награда Назара Грабара, фото Instagram

Також ексучасник команди Лободи закликав українців не забувати про те, яку ціну платять військові, щоб зберегти кордони країни та її народ від російських окупантів.

"Я би в житті не хотів отримувати такі посвідчення, медалі, ордени, або ті навички що маю зараз. Жодна медаль не коштує ту ціну яку платять зараз військові на передовій. Завжди пам’ятайте якою ціною дається чашка кави у Вільній та Незалежній Україні", - написав Назар Грабар.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Однак така сумна історія трапилася з ним не зараз, а взимку. Ймовірно, повідомити про це він не зміг одразу. Жахливі фото Назар також надав. На них видно закривавлені груди та військову форму танцюриста. Варто зазначити, що шанувальники у коментарях написали багато слів на підтримку хлопця, а також подякували йому за службу.