Навіть під час повномасштабної війни скандали в українському шоу-бізнесі не вщухають. Так, чорна кішка "пробігла" між Анастасією Приходькою та Потапом. Співачка засуджувала його за виїзд із країни, а він у минулому образив її через патріотизму і пліткував за спиною.

В інтерв'ю Славі Дьоміні співачка розповіла історію, як в обличчя послала Потапа на три літери. Зробила це вона через те, що репер одного разу за спиною назвав її "АТОшницею", адже на той час артистка активно їздила у найгарячіші точки і активно виступала проти росії.

Потап, фото: Знай.ua
Потап, фото: Знай.ua

"Дуже наполягав, щоб мене не було на проектах. У нього велика ненависть до мене, хоча я з ним ніколи не спілкувалася. Ми перетиналися у "Палаці України", ми посварилися і я йому в обличчя сказала: йди на х*й", - поділилася Настя.

За словами Приходько, на ще одному заході Потап теж поводився "непристойно" стосовно неї. Співачка також згадала, як репера завалили хейтом через скандальну пісню "Волонтер". Дьомін зазначив, що Потап вибачився за свою творчість, але Настя назвала його "дном". А за втечу до Іспанії, Приходько зовсім не поважає його як чоловіка.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Чим він думав взагалі? Ти розумієш, що людина зовсім не розуміє, що відбувається. У тероборону він з Іспанії записувався? Як це взагалі можна було розповідати таку дичину. У мене поваги до такого чоловіка немає", - заявила вона.

Нагадаємо, Потап довів до істерики літніми берцями та 10 тисячами: "Батя п'яний його не відлупцює вдома"

Раніше ми писали про те, що Потап вирішив сам розповісти про всю брехню: "Ось так вони і покажуть"