Василь Ломаченко вважає, що Девін Хейні ухилятиметься від поєдинку з Джервонтою Девісом і перейде в категорію до 140 фунтів, щоб провести легкі бої.

Лома вважає, що Хейні все ще відштовхується від їхнього поєдинку, втративши бажання проводити великі поєдинки, які б визначили його спадкову спадщину.

Бій Ломаченко-Хейні. Фото кадр з "Youtube"
Бій Ломаченко-Хейні. Фото кадр з "Youtube"

Важко уявити, що Хейні (30-0, 15 КО) відмовиться від мега-поєдинку проти непереможеного чемпіона WBA у легкій вазі "регулярного" статусу, особливо з урахуванням того, скільки критики спало на нього з боку фанатів після його перемоги над Ломаченком. травня.

Один із аргументів, що свідчить про те, що Хейні не хоче бою з Танком Девісом, це його заява минулого тижня, коли він викликав чемпіона WBC у вазі до 140 фунтів Реджиса Прогрею. Ця дія Хейні показує, що саме Прогрій (28-1, 24 КО) є головною метою Хейні.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Це ніколи не станеться, оскільки зараз він розуміє свій рівень. Тепер я думаю, він битиметься зі звичайними боксерами", - сказав Ломаченко.

Бій Ломаченко-Хейні. Фото кадр з "Youtube"
Бій Ломаченко-Хейні. Фото кадр з "Youtube"

Подивившись на те, наскільки виснаженим Хейні виглядав під час свого поєдинку з Ломаченком, це має сенс для нього піти на все з переходом до 140 фунтів.

Нагадаємо, Василя Ломаченка відсторонили від боксу після поразки абсолютному чемпіону: що сталося

Як повідомляв "Знай.uа", навіть футболка з Лаври не допомогла: молитви московських попів не врятували Ломаченка від поразки

Знай.ua писав, Катерина Усик слідом за боксером "передала привіт" окупантам з міномета: "За Україну та Крим"