Найкращий сервіс безкоштовних оголошень України OLX.ua братиме комісію з українців за успішні продажі. Нововведення поки що працює у тестовому режимі, але розширюватиметься. Скільки доведеться платити, йдеться у матеріалі порталу AIN.UA.

Портал OLX розпочав тестування комісій 20 липня і поки що нововведення поширюється не на всіх користувачів та товари. На даний момент комісію запровадили лише для деяких категорій – інструменти, предмети інтер'єру та продукти харчування та напої, а також будинок та сад.

Покупки онлайн. Фото: Youtube
Покупки онлайн. Фото: Youtube

Так, за успішні угоди у цих категоріях товарів доведеться заплатити комісію у розмірі 1% від суми замовлення +10 гривень. Надалі компанія планує запровадити комісію на всі товари.

Інтернет-покупки. Фото: Youtube
Інтернет-покупки. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Варто зазначити, що комісія стягується лише з угод, які оформлялися за допомогою послуги "OLX Доставка". Ще одна умова – покупець має забрати замовлення. Якщо товар не забирають або від нього відмовляються, то комісія не знімається.

Отже, якщо покупець і продавець домовилися про угоду за межами платформи OLX (за повною передоплатою або за післяплатою), то ніякі комісії оплачувати не потрібно.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у відділеннях "Укрпошти" почали пропадати дорогі посилки з Китаю: "Гроші повертати не хочуть..."

Також наш портал інформував, по-старому вже не буде: мобільні оператори попередили про зміни в поповненні рахунку через термінали.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ціни та попит рекордно впали, саме час готуватися до зимових блекаутів: скільки коштують генератори та павербанки влітку.