Популярна українська співачка, радіоведуча, кума артиста Дзідзьо та головна "кіцька" країни Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації в соцмережі Instagram .

Оля Цибульська любить розважати аудиторію гумористичними відео. Цього разу вона порушила тему віку і розповіла, що чекає на зрілі жінки після 40 років.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Співачка рекомендує в молодості закуповуватись різними ювелірними прикрасами, бо згодом з'явиться інтерес лише до того, як сплатити все для городу.

"Дівчатка, всі прикраси та діаманти потрібно купувати до 40, тому що після 40 гроші йдуть на розсаду та саджанці", - сказала Цибульська.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Оля Цибульська, фото з Instagram
Оля Цибульська, фото з Instagram

Зірка часто жартує віком, але завжди повторює, що треба любити і приймати себе, незалежно від цифри в паспорті. Шанувальники охоче з нею погоджуються, а під цим відео розповіли про свої переваги та інтереси, які змінюються з віком. Крім городу, вони також витрачають гроші на лікування, оскільки здоров'я підводить.

"А ще на таблеточки і т.д. Мені вже здається, що канабіс дешевше, ніж спрей для носа 😂", "Я більше думаю про зуби 😁", "І це вірно. Після 40 вже зовсім інші інтереси", - пишуть користувачі мережі.

Коментарі - instagram.com/cybulskaya/
Коментарі - instagram.com/cybulskaya/

Коментарі - instagram.com/cybulskaya/
Коментарі - instagram.com/cybulskaya/

Нагадаємо, що "Під столом на кухні...": Оля Цибульська у "жіночій" книзі розкрила великий секрет.

Раніше ми повідомляли, що не тільки Залужного, а й Буданова: Оля Цибульська знайшла заміну – "Щоб тапки в зубах носив".