Маша Полякова, старша дочка відомої співачки Олі Полякової, нещодавно відверто розповіла про серйозні проблеми зі здоров'ям, через які їй довелося пройти непросте лікування .

На початку 2024 року дівчина раптово перенесла операцію, під час якої, як виявилося, лікарі були змушені видалити їй жовчний міхур. Як з'ясувалося, останнім часом 19-річна Маша страждала на жовчнокам'яну хворобу і на гострий панкреатит. Ще восени минулого року під час відпочинку в Африці у неї стався напад через каміння у жовчному міхурі. Тоді ситуацію вдалося стабілізувати, проте згодом проблеми лише посилилися.

Маша Полякова / фото: Instagram
Маша Полякова / фото: Instagram

За словами самої Маші, причиною таких недуг стала її юнацька необачність і шкідливі звички під час навчання у Великій Британії. Зловживання алкогольними напоями у студентські роки похитнуло її здоров'я та спричинило запальні процеси в організмі.

"Мені вирізали жовчний. Напевно, потрібно було якнайменше пити в Англії! У мене було три напади панкреатиту. Там уже були спайки, і мені говорили, що наступна могла б зробити хронічний панкреатит", - заявляє вона.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Маша Полякова, фото із соцмереж
Маша Полякова, фото із соцмереж

Крім того, як розповіла сама Маша, на жовчному міхурі у неї було виявлено й іншу недугу – кістоз. Тож хірургам довелося провести ще одну операцію, щоб остаточно вирішити всі проблеми зі здоров'ям.

Нагадаємо, Маша Полякова знову вляпалася і розповіла про своє виживання: "І тобі не соромно?"

Як повідомляв "Знай.uа", Машу Полякову звинуватили у крадіжці одягу на 8 тисяч гривень: заперечує все, але новий боді подобається

Знай.uа писав, Оля Полякова розповіла про ранок після бурхливої ​​ночі з новим чоловіком: "Чому він мені не подзвонив?"