У день, коли звичайні покупці на українському ринку розглядали свіжі овочі та фрукти та куртки на весну, атмосфера покупок різко змінилася. Крім звичайних торгових тусовок та шуму, на сцену вийшла зірка. Але не ринкова, а шоу-бізнес.

Володимир Дантес, співак та телеведучий, опинився у центрі скандалу з місцевими торговцями.

Київський Telegram-канал опублікував відео, на якому видно, як кілька продавців із ринку були не готові до зустрічі зі іменитим співаком. Володимир, один із провідних популярного шоу "Мультитрек", збирав матеріали для свого проекту, але несподівано зіткнувся з лютими висловлюваннями на свою адресу.

"Дебіл, бл*ть, що ти знімаєш?" — спитав його чоловік.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Володимир, не в прямому розумінні цього слова, був посланий продавцем на чоловічий статевий орган, але артист не розгубився і тільки розпалив інтерес до розмови:

"Буде тут х**, якби він у тебе був."

На відміну від очікуваної драми або, хоча б, гарячої словесної бійки, оскільки ніхто з місцевих не бажав дізнаватися і визнавати того, хто перед ними стоїть, знімає відео і чому Володимир зберігав холоднокровність і веселощі.

У відповідь на наїзди продавців він лише спробував заспокоїти ситуацію та пояснити свою присутність на ринку.

"Я контролюю свої емоції" , — сказав він, пропонуючи викликати поліцію у разі потреби.

Інший робітник, за його словами, журналіст підійшов з аналогічними питаннями. Несподівано, але Дантес завоював його довіру, викликав усмішку на обличчі та попросив підписатися на себе у соцмережах.

"Мультитрек" Дантеса – це шоу, погляд на творчий процес зірок у реальному часі. За 12 годин вони мають створити пісню, придумати образ, підготувати хореографію та виступити перед глядачами. Переможець отримує не лише приз, а й можливість показати свої творчі здібності.

Раніше ми писали про те, що на сцену більше ні ногою: "Дзідзьо" розважати українців не збирається.

Крім того, Знай.ua повідомляв, чоловік і двоє дітей не перешкода? Оголена Катя Осадча прикрила груди лише однією рукою

Також наш портал інформував, Д антес відкрив у собі дар ясновидіння: "Потрібно купувати карти таро та заробляти гроші"