Найближчими днями на Землю обрушиться магнітна буря червоного рівня і досягне рівня К-індексу 5 і протримавшись два дні поспіль. Це викликає хвилювання серед людей, адже магнітні бурі можуть вплинути не лише на погоду та технічні системи, а й на наше самопочуття.

Що таке магнітна буря? Це результат викиду сонячної енергії, що складається із заряджених частинок, які досягнувши магнітосфери Землі, викликають магнітні бурі різного рівня.

Магнітна буря / фото: Freepik
Магнітна буря / фото: Freepik

Нова магнітна бура, швидше за все, негативно вплине на наш організм, викличе різні неприємні відчуття, погіршення самопочуття і навіть перебої з інтернетом.

Очікується, що вона досягне нашої планети вже 20 березня і протримається до 21 березня, після чого магнітосфера відновиться до 22 березня.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

У ці дні лікарі очікують на збільшення звернень до них, особливо кардіологів, оскільки магнітні бурі можуть викликати мігрені, безсоння, запаморочення, підвищену тривожність та інші неприємні симптоми.

Магнітна буря 20 березня / фото: скріншот Meteoagent
Магнітна буря 20 березня / фото: скріншот Meteoagent

Як захистити себе під час магнітних бурь?

Лікарі рекомендують дотримуватись режиму дня, висипатися, правильно харчуватися, вживати достатню кількість води, стежити за здоров'ям, обмежити фізичні навантаження та стрес, проводити час на свіжому повітрі, а також займатися спокійними справами.

Ці прості рекомендації допоможуть мінімізувати вплив магнітних бур на наше здоров'я та благополуччя. Тож давайте будемо уважні до свого організму і стежитимемо за собою під час цієї непростої погоди в космічному просторі.

Нагадаємо, Європу накриє масова катастрофа - загинуть сотні тисяч людей: до чого варто готуватися

Раніше ми писали про те, що надзвичайно тепла зима поставила весь світ навколішки: вчені попередили людей про величезну загрозу