Відома українська телеведуча та актриса Анастасія Коротка, яка до того ж є дружиною Андрія Бєднякова з "Орла та Решки", активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram.

Настя Коротка зворушливо та у своїй жартівливій манері привітала чоловіка Андрія Бєднякова з Днем народження. Вже за традицією, яку обидва вони не порушують, артистка показала аудиторії компрометуючі кадри.

Андрій Бєдняков. Фото Instagram
Андрій Бєдняков. Фото Instagram

На них ведучий спить за кермом, поки дочка Ксенія сама тримає кермо, а також на пляжі наче сідає їй на голову, залазячи в камеру в невідповідний момент.

На одному з відео Бєдняков стоїть над унітазом і витирає обличчя, вимазане коричневою субстанцією, скоріше шоколадом. Настя сказала в цей момент: "Багатим будеш". Є кадри, де вся родина збирає гриби у лісі та просто веселиться.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Андрій Бєдняков, кадри з відео
Андрій Бєдняков, кадри з відео

Також Коротка не забула адресувати коханому чоловікові теплі слова, але знов із ноткою гумору.

"Якби не ти, всього цього не було б. Боже, що це було б за нудне життя!! Слава Богу, що ти народився! Без тебе світ був би як без "Юппі". З днем народження наш милий, сьогодні ми не з тобою але ми завжди поруч, ти ж знаєш! Я так пишаюся тобою! Це, насправді, так приємно пишатися своїм чоловіком і знати, що ми в надійних руках!" - Написала Настя.

Нагадаємо, Андрій Бєдняков пояснив, чому росіянам не можна віддавати жодного шматочка наших територій: "Ці люди не зупиняться" .

Раніше повідомлялося, Андрій Данилко зачарував своєю посмішкою та милою чубчиком: "Мамина зірочка" .

Також, "Огидна чудовисько": Ольга Сумська наїхала на родича через доньку, яка мовчить про війну .