Шоу "Супермама" на каналі СТБ знову опинилося в центрі скандалу, викликавши подив у глядачів через вибір суперечливих учасників та неоднозначних повідомлень, які вони несуть.

В останньому, одинадцятому випуску сьомого сезону, на сцену вийшла Лариса Лесневська, родом із міста Ровеньки Луганської області, яку безпосередньо торкнулися події окупації у 2014 році.

Лариса Лесневська на "Супермамі" / фото: скріншот Youtube
Лариса Лесневська на "Супермамі" / фото: скріншот Youtube

Нині вона проживає у Києві. Проте увагу привернуло дещо інше.

Суть скандалу полягає в тому, що брат Лариси свого часу був зрадником-сепаратистом, воюючи на стороні окупантів. У 2016 році він загинув, але це не зупинило Лісневську від того, щоб зробити татуювання на його честь.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Вона обрала для цього позивного брата "Баракуда", який зображений на її шиї.

Публікація Лариси Лесневської у 2014 році / фото: Telegram
Публікація Лариси Лесневської у 2014 році / фото: Telegram

Крім того, у соціальних мережах та спільнотах можна зустріти твердження про те, що Лариса раніше займалася проституцією. Також вона неодноразово розміщувала на своїй сторінці пости на підтримку Російської Федерації.

Ця інформація викликала обурення у користувачів мережі, які висловили своє обурення щодо участі такої учасниці у програмі "Супермама" на СТБ.

Публікація Лариси Лесневської у 2015 році / фото: Telegram
Публікація Лариси Лесневської у 2015 році / фото: Telegram

Багато хто вважає, що варто ретельніше відбирати кандидатів для участі в шоу, щоб уникнути скандальних ситуацій та підтримати імідж програми.

  • "Якщо не прикрити це дєр*мо, то хоча б перейменувати назву цього шоу на актуальну і за профілем назву: "Суперсепари"
  • Головне, що на це дер*мо йдуть чималі кошти. А могли б купити зброю.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, щоб логерка "спалила" свої мільйони на "СуперМамі", з яких платить державі мізер: Гетьманців вже "накинув оком"

Вам буде цікаво дізнатися, " Він зламав мені ногу": учасниця "Супермами" розповіла про сімейну трагедію, яка обурила українців

Крім того, наш портал повідомляв, Дмитро Карпачов пояснив, як зруйнувати психіку дитини дощенту: "Як можна бути таким тупим?"