Відома українська телеведуча і журналістка Марічка Падалко відверто розповіла про те, як погрожували її сім’ї. Зокрема, ведуча ТСН на телеканалі "1+1" згадала, як їй надходили листи з погрозами, через що дітям довелося якийсь час ходити під наглядом.

Про це Марічка Падалко розповіла на каналі "Ебаут" в YouTube.

Популярна ведуча розповіла про активізм її 17-річного сина Михайла, який постійно з’являється на акціях протесту в Києві і хоче приєднатися до складу Збройних сил України. Зокрема, Марічка згадала, як їй надходили листи, в яких погрожували облити обличчя дітей кислотою, через що їм якийсь період довелося ходити під наглядом.

"Бути активним громадянином у країні — завжди ризик. Мій син, можливо, раніше не сильно усвідомлював небезпеку. Але зараз, коли він гуглить новини, які стосуються нашої сім’ї, він уже краще згадує історію, якій років п’ять. Коли наша сім’я отримала лист з погрозами облити дітям обличчя кислотою, бо не подобалася діяльність батька. Якийсь період був, коли вони ходили під наглядом", — розповіла ведуча.

Марічка Падалко на інтерв'ю. Фото: скриншот з YouTube
Марічка Падалко на інтерв'ю. Фото: скриншот з YouTube

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Марічка Падалко згадала, що одного разу зробив її син, намагаючись проявити свій патріотизм.

"Він обрав спосіб власного супротиву російської агресії — декомунізація, деколонізація. Щоб нагадати владі про те, що з пам’ятниками потрібно розібратися, у якийсь момент він чинив адміністративні правопорушення. Перша його "справа" — барельєф Пушкіну на метро "Університет". Вони з однокласником "прикрасили" Пушкіна, давши зрозуміти, що йому, можливо, там не місце", – також згадала Марічка Падалко.

Нагадаємо, що українська телеведуча Марічка Падалко вирішила взяти участь у марафоні заради рідної країни.

Як повідомляли раніше, ведуча Марічка Падалко показала милі сімейні кадри.

Як писав "Знай" раніше, журналістка Марічка Падалко відверто розповіла про свою проблему.