В останні місяці навколо відомої української балерини Катерини Кухар та її чоловіка, Олександра Стоянова, ходило багато чуток, зокрема про їх можливе розлучення. Обоє довгий час уникали публічних коментарів щодо своїх особистих стосунків, однак нещодавно Катерина вирішила трохи відкрити завісу їхнього сімейного життя.

В інтерв'ю виданню nv.ua Кухар поділилася, що з Олександром вони тепер "йдуть різними шляхами", що могло натякати на зміни в їхніх взаєминах або навіть на розлучення.

Вона не надала детальної інформації про причини можливих змін, але зазначила, що кожен із них зосереджений на своїй кар'єрі та особистих інтересах.

Стоянов і Кухар, фото: Instagram
Стоянов і Кухар, фото: Instagram

Крім того, Кухар прокоментувала скандал, який спалахнув довкола її чоловіка. Стоянов, який є відомим танцівником та продюсером, потрапив під критику через свої виступи з російською класикою на міжнародній арені.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Зокрема, його звинуватили у популяризації російської культури в час, коли Україна бореться за свою незалежність та культурну ідентичність. Кухар відповіла, що вона не втручається у творчі рішення чоловіка та поважає його професійну автономію.

На завершення, балерина підкреслила важливість того, що Стоянов, попри всі складнощі, продовжує бути значущою фігурою у світі балету, популяризуючи українське мистецтво за кордоном.

Катерина Кухар, фото: Instagram
Катерина Кухар, фото: Instagram

Він єдиний продюсує у світі балет "Лісова пісня", який представлений на трьох континентах, демонструючи унікальність та красу української культурної спадщини.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Катерина Кухар звернулася до українців після чуток про розлучення та "зради" Стоянова: "Не хвилюйтеся"

Також, Знай.ua писав про Катерина Кухар із "Танці зі зірками" більше не змогла тримати це в собі: "Навіть якщо завтра – кінець світу"