У світі професійного боксу, де сила та витривалість запорука успіху, Олександр Усик, чемпіон світу за версіями WBO, WBA, IBF та IBO у надважкій вазі, знайшов своє натхнення не лише на рингу, а й у мудрих порадах свого батька.

Саме ці життєві настанови допомогли йому досягти вершин як у спорті, так і в особистому житті.

Згадуючи слова батька, Усік розповів: "Мій тато дуже часто казав мені: "Слухай, сину, якщо ти хочеш сподобатися своїй дівчині, у тебе має бути чисте взуття, гарний ремінь, чисті нігті на руках та акуратна зачіска. Жінки завжди дивляться на твою поведінку. Якщо хочеш жартувати, жартуй добре, а не тупо".

Олександр Усик, скріншот: Youtube
Олександр Усик, скріншот: Youtube

Усик продовжив, що тепер у нього є все, про що говорив батько – гарне взуття, чотири чемпіонські пояси, що підкреслюють його досягнення, і чисті нігті на руках, що свідчать про акуратність та увагу до деталей.

Популярні новини зараз
Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Ця простота та мудрість батьківських порад стали справжнім покажчиком для Олександра Усика не лише на рингу, а й у повсякденному житті. Він навчився цінувати дрібниці, які можуть зробити величезну різницю у сприйнятті людини оточуючими.

Олександр Усик, скріншот: Youtube
Олександр Усик, скріншот: Youtube

Про те, чи зможе українець Олександр Усик вписати своє ім'я в історію боксу, ми дізнаємося вже зовсім скоро - 18 травня, після закінчення бою з Тайсоном Ф'юрі.

Нагадаємо, промоутер Олександра Усика заявив про завершення кар'єри боксера: "У нього немає мотивації"

Як повідомляв "Знай.uа", легендарний Майк Тайсон "відмовився" від дружини в ліжку заради боксу

Знай.ua писав, Володимир Кличко може повернутися на ринг? Бій Усика з Ф'юрі вирішить усе