Відома українська блогерка та зірка одного із сезонів романтичного реаліті "Холостяк" Даша Квіткова, яка нещодавно відверто розповідала про свої побачення, відповіла на закиди, що схудла на 32 кіло завдяки лікам для діабетиків.

Так, серед світових зірок зараз став популярним такий препарат, як "Оземпік". Він призначений для діабетиків, проте селебриті його використовують, щоб схуднути.

Дашу Квіткову теж звинувачували в цьому, мовляв, на 32 кіло було б складно схуднути за короткий проміжок часу лише завдяки спорту та правильному харчуванню.

Даша Квіткова, скріншот: Instagram
Даша Квіткова, скріншот: Instagram

Втім, у програмі "Ближче до зірок" Квіткова спростовує всі закиди. Блогерша запевняє, що такого приголомшливого результату вона справді досягла завдяки правильному харчуванню та спорту, до речі, знаменитість займається у залі 4-5 разів на тиждень.

Популярні новини зараз
"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Сонячна буря викликає масштабний збій енергосистем: постраждає вся планета Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки
Показати ще

Даша Квіткова, фото: Instagram
Даша Квіткова, фото: Instagram

Даша також наголосила, якби вона приймала препарат для діабетиків, то просто не мала б сил на виснажливі тренування.

"Якби це був тільки цей препарат, я б нічого не робила, тому що у мене б сил не було робити ті вправи, які я роблю. Єдине, за що я дякую своєму схуднення і те, як я привела себе в порядок, це подякувати можна лише харчування та спортзалу", - прокоментувала блогерка.

Нагадаємо, так швидко забув Квіткову? На пальці Добриніна помітили нову обручку.

Раніше повідомлялося, "Кохання почало згасати": Микита Добринін зізнався, як пройшло розставання з Квітковою.

Також, на відому українську акторку чекає лікування електрошоком за однієї умови.