Відома українська співачка та переможниця "Євробачення-2004" Руслана Лижичко показала, в якому шикарному будинку мешкає разом із чоловіком.

Коли Руслана була на піку популярності після "Євробачення", її заробіток на місяць становив близько 30 тисяч доларів, що на той час більше 150 тисяч гривень. З роками їй платили все менше за виступи, але власним будинком вона встигла обзавестися, і незвичайним.

Руслана Лижичко, фото з Instagram
Руслана Лижичко, фото з Instagram

Співачка володіє еко-житлом під Києвом, який справді вражає архітектурою та розміром – майже 2000 квадратних метрів. За оцінками фахівців, такий будинок коштує близько 500 тисяч доларів. Він унікальний своєю енергоефективністю, адже на території розташовано 160 сонячних батарей та 10 невеликих вітрогенераторів.

Будинок Руслани, колаж з фото Давиденко Дар'я
Будинок Руслани, колаж з фото Давиденко Дар'я

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів
Показати ще

З чоловіком Олександром Ксенофонтовим артистка перетворила будинок на джерело заробітку. Вони продають електроенергію, яку виробляють їх пристрої. У 2014 році сім'я підключилася до мережі та почала реалізовувати ресурс за "зеленим" тарифом, маючи з цього по 10-15 тисяч гривень заробітку.

Руслана Лижичко з чоловіком, фото з Instagram
Руслана Лижичко з чоловіком, фото з Instagram

Крім того, Руслан має величезний спортзал, а також власну музичну студію. Ще вражає їхній 25-метровий підземний басейн. Усі володіння зірки можна побачити у сюжеті.

Нагадаємо, що підводне каміння Диких Танців: Руслана Лижичко стала ще однією жертвою концертного шахрайства.

Раніше ми повідомляли, що "Можна вже було без трусів": Руслана розгнівала українців нескромною фотосесією на фронті.