Український комік і волонтер Кирило Ганін попався "на гачок" чергового скандалу після того, як під час прямого ефіру з підписниками розлютилося на передбачуване і часте серед українців питання: "Чому ти не на фронті?"

Так, підписник соціальної мережі Х поділився фрагментом виступу Ганіна, де йому потрібно було вигадати різні "підкати" до дівчини. Кирила дуже потішила фраза: "Я тону в твоїх бездонних очах, як ухилянт у Тисі".

У контексті маються на увазі випадки спроб перетину кордону України через річку Тису – таким чином чоловіки намагаються уникнути мобілізації всередині країни. Варто зазначити, що подібні дії є незаконними та суворо караються.

Кирило Ганін / фото: Instagram
Кирило Ганін / фото: Instagram

Все вийшло з-під контролю, коли один із його глядачів сказав, що його брат, незважаючи на проблеми зі здоров'ям, служить на передовій. Це викликало лють у Ганіна, і він висловив свою образу та нерозуміння:

Популярні новини зараз
ПриватБанк почав блокувати карти пенсіонерів: хто потрапляє під удар Нова тактика ТЦК: як українці з правом на відстрочку можуть опинитися на фронті Негайно повідомте ТЦК або отримаєте штраф до 60 тисяч гривень: українцям приготували нові правила Пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку
Показати ще

"Вам це все на*** не потрібно? Стараєшся, вигадуєш щось, там ж**у рвеш, напрягаєшся – пої**ь, пи**уй на фронт... Я інша людина, інша... Як так можна, б***ь? На***я ти це у мене питаєш, з якою ціллю? Ви коли щось кажете, спочатку думайте... Що мені зробити, якщо мене не беруть? Я заї***ся воювати за наше суспільство, за наших людей, які тобі кажуть: "Мало, ти мало зробив, іди на фронт".

Кирило Ганін / фото: Instagram
Кирило Ганін / фото: Instagram

Глядачам і тим, хто побачив вирізку із цієї трансляції у соціальних мережах, не сподобалися висловлювання коміка. Вони засудили його за те, що він, ймовірно, може просто мати "броню" від армії, і якби відповів, що так і є, "хейта" в його бік було менше.

Натомість він висловив усілякі виправдання у вигляді своєї зайнятості та важливої ​​діяльності, тим самим принижуючи тих, хто по-справжньому зараз воює за наше суспільство на фронті.

Коментар до відео-трансляції Ганіна / фото: скріншот Х
Коментар до відео-трансляції Ганіна / фото: скріншот Х

Коментар до відео-трансляції Ганіна / фото: скріншот Х
Коментар до відео-трансляції Ганіна / фото: скріншот Х

Ми зібрали кілька коментарів на слова Ганіна:

  • "З часу появи такої професії як блазень нічого не змінилося. Хіба що скасували їм голови відрубувати"
  • "Намагається він, щось вигадує, ой молодець, а русня прийде, так він на них буде працювати і вигадувати вже їм нові жарти"
  • "Спалився п*дло. Міг би спокійно пояснити, що є бронь по, наприклад, здоров'ю, але ні! Бронь є тільки "за знайомством", тому й бомбануло"

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що " Купили у своїх, для своїх": в Одесі привласнили мільйони державних грошей, призначених для ЗСУ