Популярний український співак, волонтер, блогер і навіть трішки актор Артем Пивоваров зробив відверте визнання у програмі Раміни Есхакзай. Артем заявив, що почав вживати алкоголь із підліткового віку. Водночас, артист розповів, як розважався під впливом спиртних напоїв.

Окрім проблем із алкоголем, артист постійно бився з кимось. За словами співака, таке відбувалося постійно.

Про це стало відомо завдяки свіжому випуску Раміни, доступному для перегляду в YouTube.

Артем Пивоваров, скріншот: YouTube
Артем Пивоваров, скріншот: YouTube

Артист поділився, що один з його друзів мав проблисковий маячок, оскільки батько приятеля був поліцейським. Так, коли компанія Артема добряче напилася, вона вирішила прикріпити цей маячок на машину. Водночас Пивоваров разом із друзями паралельно кричали людям, щоб вони з'їхали на узбіччя.

Популярні новини зараз
Українка виграла півмільйона гривень за одну мить: як звичайний похід до магазину змінив усе життя ТЦК заганяють українців у боргову петлю – адвокат розповів про підступну схему Звички доведеться міняти: Нацбанк оголосив про великі зміни "Київстар" оголосив про нові зміни: вже з сьогоднішнього дня
Показати ще

"Ми якось напилися і поїхали на "копійці", а у цього хлопця була мигалка, бо його батько був поліцейським. Ми причепили цю мигалку на машину, їздили містом і кричали: "Притисніть до узбіччя", а потім нас упіймали на переїзді. Приїхав зі зміни батько і дав нам стусанів", - розповів Артем.

Виконавець народився у Вовчанську, Харківській області. Він поділився, що діти у цих регіонах починають раніше дорослішати і вони звинувачують світ у своїх проблемах. Так, Артем зізнався, що вперше скуштував наркотики та алкоголь у віці 12-13 років. Проте зараз артист взагалі не вживає.

Артем Пивоваров. Фото Instagram
Артем Пивоваров. Фото Instagram

"У мене була дуже погана стадія гаймориту, мені робили операцію. А я мамі просто не розповідав, що я просто заснув на пам'ятнику взимку, і мене забули хлопці. Тому що напився. І таких ситуацій було дуже багато. Це було нормою, і, на жаль, наша велика компанія, це з 15 осіб хлопців, із них залишилося людей, з якими я підтримую зв'язок, троє чи четверо”, – зізнався Пивоваров.

Також Артем додав, що частина його колишніх друзів сидить у в'язниці, хтось із приятелів уже помер, а хтось – покінчив життя самогубством.

Нагадаємо, "Прилетіло дуже сильно": Артем Пивоваров під час концерту зламав носа фанатці.

Раніше повідомлялося, задоволений Melovin, який нещодавно зробив камінг-аут, публічно потискав Артема Пивоварова.

Також, Артем Пивоваров прихнався у своїх темних справах: "Я злодій, погана людина".