Під час недавнього ефіру на телеканалі М1 український співак Арсен Мірзоян розповів про цікаву деталь свого подружнього життя.

Виявляється, його дружина, відома українська артистка Тоня Матвієнко, вже давно не носить обручку.

Арсен Мірзоян, скріншот: Youtube
Арсен Мірзоян, скріншот: Youtube

На питання ведучої, чи були у них з Тонею думки про зняття оберегів шлюбу, Мірзоян відверто зізнався, що саме його кохана вже не одягає обручку. За його словами, для Матвієнко не проблема прикрасити цей палець іншими прикрасами замість традиційного символу подружнього союзу.

"Тоня її зняла, вона вже давно її не носить", - признався співак.

Популярні новини зараз
З 1 липня українці отримають 20 тисяч гривень пенсії, але не всі: кому пощастить Позбавлять прописки без вашого відома – хто ризикує стати "безхатьком" Українців змусять повернути допомогу – кого заженуть у мінус Через кордон не пустять: українцям, які їдуть до Польщі, оголосили важливе правило
Показати ще

Сам Арсен продемонстрував власну золоту каблучку, яку досі носить на безіменному пальці правої руки. Однак він зазначив, що для нього самого обручку згодом може стати певним тягарем або "мозолити", натякаючи на можливість колись його зняти.

Арсен Мірзоян, фото: Знай.ua
Арсен Мірзоян, фото: Знай.ua

Деякі вважають обручку обов'язковим атрибутом подружнього життя, тоді як інші не надають йому такого значення. Головне - це взаєморозуміння та повага один до одного в парі.

Виступ Мірзояна та його відвертість щодо особистого життя викликали жваве обговорення серед шанувальників. Однак найбільше уваги привернула неповага до артиста, коли вони несподівано почали в його присутність вживати насіння.

Нагадаємо, Маша Полякова обліпила свою фігуру і не всі залишилися задоволені: "Та ще без матюка, все як любите"

Як повідомляв "Знай.uа", Олена-Крістіна Лебідь показала, як Розенко змушує її худнути: "Якщо бити нею людину..."

Знай.uа писав, на Тіну Кароль під час участі в "Євробаченні" взяли величезний кредит: "Розхлибувала багато років"