Головним героєм нового сезону романтичного реаліті "Холостяк" став ветеран війни Олександр Терен. Сашко розповів, як його запросили на проєкт, та про що питали на кастингу. До того ж, Олександр раніше зізнався, яку дівчину хоче зустріти в шоу. Він поділився, що це має бути "перша леді ветеранської політики".

Однак цього разу Олександр став гостем програми "Це Ніхто Не Буде Дивитись" Емми Антонюк, сюжет якої вже доступний для перегляду на YouTube.

Олександр Терен, скріншот: YouTube
Олександр Терен, скріншот: YouTube

Військовий зазначив, що все почалося зі зйомок телеканалу СТБ сюжету для спецпроєкту "Нескорені". Програма мала на меті розповісти про змагання "Ігри нескорених", у яких брав участь Олександр. Під час зйомок команда телеканалу багато жартувала про красу хлопців, у тому числі Терена.

"І щось типу саме я ніби типаж "Холостяка", і було б добре зняти такий проект зі мною. На той момент це просто для мене, не знаю чи це для них, були жарти. І якось так знаєш вудку" закинули", – зізнався військовий.

Популярні новини зараз
"Остання точка": провидиця назвала українське місто, куди більше не прилетять російські ракети Неймовірний зліт або незворотнє падіння: липневий кар'єрний гороскоп для всіх Знаків зодіака У кожного будинку буде свій котел? В Україні готуються до різкого підвищення тарифів на тепло Як оновити дані, щоб не йти в ТЦК: українцям підказали швидкі альтернативи
Показати ще

Олександр Терен, фото: Instagram
Олександр Терен, фото: Instagram

Того ж дня відбулася розмова між Олександром та командою телеканалу. Згодом у Терена взяли кілька інтерв'ю, питання у яких трохи здивували ветерана війни.

"Я не розумів про що це, до чого це інтерв'ю, поки не почалося питання про кохання, сім'ю, і я зрозумів, що це не були жарти. Наприкінці вони запропонували взяти участь. Це було влітку 2023-го", – поділився Олександр.

У той же час на кастингу шоу "Холостяк" Терена запитували про ідеал жінки, колишні стосунки та готовність до створення сім'ї. Понад те, команда телеканалу цікавилася життям військового до втрати ніг і після цього.

Олександр Терен, скріншот: YouTube
Олександр Терен, скріншот: YouTube

Нагадаємо нашим читачам, що у березні 2024 року Григорій Решетник повідомив, що команда працює над способами запуску нового сезону. Шоумен зазначив, що кохання завжди актуальне. Втім, треба було знайти вдалого героя та зрозуміти, як діяти під час повітряних тривог.

У шоу Жені Яновича Олександр Терен зізнався, що не проти було б взяти участь у "Холостяку", оскільки для нього важливо сформувати позитивний образ ветерана війни в суспільстві. Тому військовий хотів стати героєм шоу з огляду на соціальну складову, а не розважальну.

А вже 13 травня стало відомо, що "Холостяк" повертається на телеекрани. Головний герой - Олександр Терен, військовий, ветеран війни, громадський діяч, письменник.

Нагадаємо, "Холостяк" повертається: Григорій Решетник показав нового героя.

Раніше повідомлялося, Григорій Решетник нарешті розкрив правду про пенсію та квартиру, про яку ніхто не знав.

Також, дружина "Холостяка-10" Михайлюка зізналася, що в Україну вони не повернуться: "Пустимо коріння...".