Популярний у соціальних мережах український блогер, колишній чоловік Анни Трінчер Олександр Волошин порушив правила дорожнього руху, але не вдома в Києві, а в Польщі. Після цього був штраф від місцевих поліцейських.

Про це спочатку стало відомо завдяки публікації самого Волошина у мережі Instagram. Проте на цю новину також відреагували і блогери у мережі Х.

Як стало відомо зі слів самого Волошина, він не ввімкнув покажчик повороту і "трохи" перевищив швидкість. Поліція відреагувала на порушення, зняла це та зупинила Олександра.

Публікація Волошина, скріншот: Instagram
Публікація Волошина, скріншот: Instagram

"Український блогер Волошин у Польщі! Гнав трасою 158 км/год, де обмеження 130 км/год. Не включав поворотники (ну справді, які поворотники в Україні, то й у Польщі вони здалися). Зупинила поліція, відшпекала на 700 євро. Блогер Волошин щиро дивується - а як так сталося?", - відреагувала на ситуацію блогер Lara-Lara.

Популярні новини зараз
Без світла по 20 годин: мешканцям багатоповерхівок радять підготуватися до суворої зими Коли чекати "похолодання" після жахливої ​​спеки: вже не рятує і тінь В Україні змінюються вимоги до пенсійного стажу: кому доведеться працювати ще 5 років "Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен
Показати ще

Публікація Lara-Lara, скріншот: X
Публікація Lara-Lara, скріншот: X

Зрештою, блогеру довелося заплатити штраф у розмірі 700 євро. Щоправда, Волошин не повністю погоджується з цим. Зокрема, він вважає, що сума штрафу за такі порушення є надто великою.

Публікація Волошина, скріншот: Instagram
Публікація Волошина, скріншот: Instagram

"Я їхав 158 км/год, а там обмеження швидкості було 120 км/год. Це було не містом, а за містом. Один раз я не включив правий покажчик повороту. Вони це зняли. Штраф 700 євро за покажчик повороту і перевищення швидкості" на автобані. Не в місті! Я не їхав 240 км/год, а їхав лише на 30 км/год більше", - обурився блогер.

Відомо, що Олександр Волошін має свій автомобіль. Крім того, він подарував машину та співачці Ганні Трінчер ще коли вони були одружені. Нещодавно блогер розповів, у кого після розлучення залишилося елітне авто за 70 тисяч доларів.

Нагадаємо, "Хвилююся...": колишній Трінчер Олександр Волошин зізнався, чи ходив він до ТЦК.

Раніше повідомлялося, "Мізки не так добре працюють": блогер заявив, що Трінчер знову разом із Волошиним.

Також, дружать з росіянами, романи заводять - потім ракети летять: Анна Трінчер проїхалася по українським "крутиками".