Війна завжди змушує людей робити тяжкий вибір. Коли зовнішня агресія загрожує життям та безпекою, кожен має вирішити, як діяти далі. Для одних це означає залишитись і боротися за свою землю, для інших – тимчасово чи назавжди залишити рідні краї у пошуках власного захисту.

Повномасштабне російське вторгнення в Україну стало подібним випробуванням не лише для мільйонів простих громадян, а й для багатьох відомих особистостей.

Павло Зібров. Фото: Instagram
Павло Зібров. Фото: Instagram

Павло Зібров, відомий український співак і композитор, висловив свою думку щодо артистів, які покинули країну під час конфлікту. Він згадав імена Олега Винника та Влада Ями, припускаючи, чи повернуться вони колись на Батьківщину.

Зібров вважає, що зрадників треба забути. На його переконання, ці люди зробили свій вибір на користь України і тому вже не зможуть повернутися сюди.

Популярні новини зараз
Перерахунок тарифів на опалення: скільки українцям доведеться платити взимку F-16 для України можуть обернутися кошмаром для наших пілотів: як їм потрібно буде літати Доплата 20% від розміру пенсії: кому з пенсіонерів підкинуть грошенят Готуйте додаткові 300 гривень: українцям прийдуть перераховані платіжки
Показати ще

"Їх немає, їх викреслили не ми, їх викреслив український народ. Ми не говоримо ні про Винника, ні про Нього. Вони дорослі люди, зробили свій вибір, підписалися та поставили печатку", - зазначив він.

Український хореограф Влад Яма
Український хореограф Влад Яма

Олег Винник. Фото: скрин відео
Олег Винник. Фото: скрин відео

Олег Винник на початку повномасштабної війни поїхав до Німеччини, де має статус резидента. Після тривалого мовчання, влітку 2023 року він дав інтерв'ю, в якому зазначив, що залишив Україну на законних підставах та лікується за кордоном від рідкісного захворювання, не надавши конкретики.

Танцювальник Влад Яма разом зі своєю родиною ухвалив рішення евакуюватися з України 24 лютого 2022 року. Спочатку вони шукали притулку в Європі, а потім оселилися у США, де вже понад два роки проживають у Майамі.

Нагадаємо, "ні і дня, коли я не плачу": Олександра Зарицька зізналася, чому відмовилася від весілля

Як повідомляв "Знай.uа", Ганна Кошмал зі "Сватів" розповіла, як її атакували на дорозі: "Кричали, намагалися вибити скло"

Знай.uа писав, "я відьма...": Лілія Ребрик зізналася, що думає про свою фігуру після третіх пологів