Популярний український музикант та співак, колишній чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес, вирішив відверто розповісти про свій стан. Звернувшись до своїх шанувальників, Володимир зізнався, що відчуває зараз і за що тримається у ці важкі часи.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Володимира Дантеса у мережі Instagram.

Кадр з кліпу Володимира Дантеса, скрін: YouTube
Кадр з кліпу Володимира Дантеса, скрін: YouTube

"Відсторонений, недовірливий, замкнутий. Такий я останні місяці. Оточення напружене, запалене, втомлене. У таке дуже легко поринути. Припинити випромінювати світло, припинити йти вперед", - заявив Володимир.

Допис Володимира Дантеса, скріншот: Instagram
Допис Володимира Дантеса, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерів змусять працювати на п’ять років довше – хто може забути про пенсію у 60 років Потрібно терміново нести документи: українським пенсіонерам дозволили у червні "відновити" виплати Не всі українці отримають червневі пенсії: кого ПФУ залишить без виплат ПриватБанк роздаватиме клієнтам грошові подарунки: мінімум 150 грн, максимум – 5000 грн
Показати ще

Визнання артиста стало несподіваним для його шанувальників, бо останнім часом Володимир випустив одну за одною кілька нових пісень та кліпів. Один із них був знятий відомим режисером Танею Муїньо.

"Все, що добре - пропаганда, - написав про свої почуття музикант. - Все, що страшне - реальність. У голові, в емоційній кишені, перевірена фраза "і це минеться". Але є незмінне - кохання, сім'я, сонце яке пече, запах ранку, тварини, за яких ти у відповіді, і ніхто, крім тебе, їм не потрібний. тримаюся".

Володимир Дантес. Фото з Instagram
Володимир Дантес. Фото з Instagram

Під постом Дантеса з'явилося багато коментарів із підтримкою та зауваженнями, що такі ж почуття вирують зараз у багатьох українців.

"Все в тебе вийде, бо ти справжній", - написали у відповідь.

"Схожі відчуття, дуже влучно та сумно… тривога за сьогодні та за майбутнє теж", - поділилися в коментарях.

"Це зараз стан майже всіх українців, - написали шанувальники. - Тримаємося, бо є заради кого!"

"Тримайтеся заради себе, заради тих, для кого ви є тим самим світлом, яке тримає і дає надію, - побажали музикантові. - Стан хронічної втоми, постійної невизначеності - реалії нашого часу, на жаль".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, "Це такі кайфи...": Володимир Дантес презентував свіжий кліп з провокаційною назвою.

Раніше повідомлялося, "Не для всіх хорошої": Дорофєєва на сторінках глянцю розкрила таємниці краси та удачі після 30-ти.

Також, Дантес згадав, як розчарувався у мамі через одне фото: "За що вона так зі мною?".