20-річна британська актриса Міллі Боббі Браун, відома за роллю в серіалі "Дивні дива", нещодавно вийшла заміж за 22-річного Джейка Бон Джові, актора-початківця і сина легендарного рокера Джона Бон Джові.

Міллі похвалилася своїм обручкою в одному з останніх відео, в той час як чистила зуби і наносила денний макіяж.

Весілля відбулося у травні на таємній церемонії, де були присутні лише батьки та найближчі. Джон Бон Джові розповів, що церемонія була дуже камерною і назвав Міллі "прекрасною" невісткою.

Міллі Боббі Браун / фото: скриншот Instagram
Міллі Боббі Браун / фото: скриншот Instagram

Пізніше молодята планують влаштувати масштабніший захід, щоб повторити свої клятви в оточенні друзів та колег, але дату поки не оголосили.

Популярні новини зараз
Доплата 20% від розміру пенсії: кому з пенсіонерів підкинуть грошенят Нові правила для водіїв: де і коли можуть перевіряти військовий квиток Газові прилади доведеться відключити: "Газмережі" застерегли кожного споживача Українцям будуть по-новому вручати повістки: все зміниться з 16 липня
Показати ще

У наступному пості Міллі пішла на прогулянку з чоловіком і одягла шорти з написом "Wifey" (дружина), чим поділилася у своєму Instagram.

На Міллі також була бейсболка з написом "Wife Of The Party" (дружина вечірки). Разом з Джейком вони вирушили до Universal Orlando Resort для відпочинку та розваг.

А ми нагадуємо, "Диявольська комета підлітає": відомий астролог визначив, що чекає на Україну влітку на всіх фронтах

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що Ангел із "Надприродного" Михайло Коллінз у Києві показав розбиту техніку росіян: "Ми можемо..."

Вам буде цікаво дізнатися, чим харчувалася Мерілін Монро? Незвичайні деталі дієти та ранкового ритуалу актриси