В социальной сети разместили душевную публикацию, которая посвящена покойной артистке «Дизель Шоу» Марине Поплавской.

Соответствующий пост продемонстрировали в аккаунте «Дизель Шоу» в Instagram.

"Сьогодні їй мало б виповнитися 52… Нашій неповторній, талановитій, харизматичній, люблячій королеві гумору Марині Поплавській.
— Життя нещадно стирає фрагменти, епізоди й навіть роки з нашої пам’яті. Але ми не хочемо її забувати. Ми не хочемо, аби ви її забували. Тому сьогодні ми присвячуємо нашу пісню близькій та рідній для нас людині, — сказав художній керівник «Дизель Студіо» Єгор Крутоголов зі сцени 23 лютого. За день до початку війни актори заспівали для глядачів пісню, присвячену Марині Поплавській. Треба пам’ятати, відчувати та згадувати її серце, сповнене любові. Поетичні жарти. Очі, які світилися, мов зорі. І намагатися втамувати біль, який із роками ніяк не вщухає та не вщухне. Саме про це говорили «дизелі». — Складно співати кожен рядок. Ти не розумієш, чому її немає поруч. Чому не можеш із нею розділити те, у що вона вклала свою душу, — коментував перед концертом Єгор Крутоголов", - подписан пост в сети.

Кроме этого, Егор Круглов уделил особое внимание словам в песне, которую посвятили покойной Марине Поплавской.

"Ми намагалися зробити цю пісню не такою мінорною. Тому що складно, складно — і нам, акторам, і глядачам вгамувати спогади. Почути ці важливі слова прихильники «Дизель Шоу» мали вже 4 березня в телевізійній прем’єрі… Проте війна змінила наші плани. Утім, ми ще обов’язково зберемося з вами перед екранами. — Марина — незвичайна людина. Вона готова була віддати за Україну своє життя, і це були не порожні слова. Тому ми маємо, ми просто зобов’язані здобути перемогу над російськими окупантами, — додав Єгор Крутоголов", - подписан пост в социальной сети.

Популярные статьи сейчас
Отдавать по 10% от пенсии не придется: "Киевстар" порадовал стариков бюджетным тарифом Украинские пенсионеры получат по 500 гривен "бонуса": кто в списке "летних" счастливчиков Это должен делать каждый, у кого есть смартфон: чехол и стекло на экран не защитят Показатели счетчика станут недействительными: потребителей предостерегли от неприятностей с платежками
Показать еще

Напомним, что студенты университета Поплавского сообщают, что из выгоняют с убежища.