У Києві, який другий тиждень потерпає від безперервних ворожих обстрілів, назріває скандал довкола ректора "Київського університету культури" Михайла Поплавського. Студенти навчального закладу стверджують, що їх погрожують вигнати на вулицю зі сховку.

Погрози надходять нібито безпосередньо від Поплавського.

«… Михайло Михайлович Поплавський, виганяє дітей з бункера, який розташований в гуртожитку "Київського університету культури" (він власник). Дітей ставить у небезпечне положення, багатьом нікуди їхати, тому що деякі з них живуть у Харкові, Сумах і т. д. (гарячих точках)», - пише автор допису в Телеграмі.

"...Через декілька хвилин нам ставлять дедлайн до 15:00, 10.03.2022. Якщо ми цього не зробимо то, цитую - "до нас прийдуть СБУ, виламають двері, хлопців заберуть на фронт (а точніше, відправлять як пушечне м’ясо під Київ в самі гарячі точки), а дівчат відправлять "волонтерами" і не зрозуміло куди», - скаржаться у відео молоді люди. Стверджується, що вони - студенти університету, більшість із них – дівчатка.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше Знай писав, Євген Комаровський відповів на істерику РФ навколо "бактеріологічної зброї" в Україні: "Щоб Пу захворів і всрався".

Також ми писали, Руслана закликала Ілона Маска допомогти Україні в боротьбі з російськими окупантами: "Стань рятівником". Співачка звернулася до мільярдера за допомогою для України.

Нагадаємо, Віталій Козловський згадав слова Кузьми Скрябіна про війну і зізнався, що був не правий: "Раніше не розумів". Артист заявив, що коли йде війна не можна дотримуватися нейтралітету.