Популярная и успешная украинская певица Настя Каменских поделилась видеороликом с участием своей мамы.

Соответствующий пост Настя Каменских разместила в своем аккаунте в Instagram.

«Вітаю мою найріднішу @lida.kamenskux і всіх мам України з Днем Матері. Знайшла це відео в телефоні, зняте десь рік тому, і вкотре зрозуміла, що такі моменти з мамою це величезна цінність. Ще з дитинства я, слухаючи як мама з татом співають народні пісні, любила український фольклор. Вірю і чекаю, коли у нашій країні настане мир і ми, мільйони українців, знову зберемось у колі рідних та друзів, і разом співатимемо ці пісні. Молюсь за всіх матерів України! Ви - наша душа! Українські мами — ви героїні! Під обстрілами, в бомбосховищах, в окупованих містах, в інших країнах, шукаючи безпечне місце для своїх дітей, і навіть на небі - де б ви не були, сила вашої любові завжди оберігає і захищає дітей України. Мами зроблять все задля своїх дітей. І ні на мить не задумаються, захищаючи їх. Ми, діти України, любимо наших мам. Та завжди кожен Українець пам‘ятатиме всіх Українок, хто вже, на жаль, не з нами. А ще сьогодні у світі відмічають День пам’яті та примирення з усім цивілізованим світом», - подписала видеоролик очаровательная певица.

Многомиллионная аудитория, подписанная на страницу Насти, не смогла сдержать эмоций и отправилась в раздел с комментариями.

Популярные статьи сейчас
Готовьте кошельки: украинцам через считанные дни повысят тарифы на коммуналку, что подорожает Долгов не обобраться, если забудете об этом: украинцам напомнили о важной процедуре Отвыкайте от отопления: украинцев просят сделать это до отключения, чтоб не пострадать Перевод с карты на карту будут жестко контролировать: как могут заблокировать карту
Показать еще

"Да слёз... Украінцы, міленькія, Вы-неверагодная нацыя Са шчырай любоўю з Беларусі", "Шчырае дзякуй Вам за добрае і натхненнае сэрца! Беларусь разам з Вамі!", "Прекрасні вітаю твоє матусю з цим святом. В неї неймовірна донечка", - отставляют отзывы фолловеры артистки.

Комментарии на пост Насти Каменской
Комментарии на пост Насти Каменской

Напомним, Настя Каменских рассказала о своем желании.