Українська співачка Настя Каменських розповіла, яке бажання вона загадала у свій день народження. Цим знаменитість поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Насті Каменських 4 травня виповнилося 35 років. Зірка зізналася, що хотіла відзначити день народження в колі друзів, перебуваючи вдома, в Україні. Втім, війна внесла свої корективи. Співачка зізналася, що в нинішніх умовах у неї є тільки одне бажання, яке вона загадала.

Настя Каменських, скріншот з відео
Настя Каменських, скріншот з відео

"Рік тому уявляла, як буду відзначати цей день вдома, в колі рідних і друзів. І ніколи не думала, що в свій ювілей загадаю тільки одне бажання: щоб скоріше закінчилася війна і ми перемогли! Не вірю, що про таке бажання потрібно мовчати. Навпаки, вірю - воно збудеться якщо про нього говорити! І не просто говорити, а робити все від нас залежне для цього", - поділилася співачка.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Каменських звернулася до шанувальників і зазначила, що найкращим подарунком для неї буде перемога, а щоб її наблизити потрібно допомагати ЗСУ і закликала допомогти зібрати гроші на автомобілі для наших захисників.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ектор Хіменес-Браво з побитим обличчям розповів, як бандити вивезли його в ліс і жорстоко знущалися: "Творився жах".

Також наш портал інформував, що відомий журналіст і телеведучий Діма Комаров зі "Світу навиворіт", побачивши звірства окупантів у Харкові, різко осадив мовчазних росіян і їх владу: "Немає виправдання".

Крім того, ми писали, дочка Юрія Ткача виступила на благодійному концерті на підтримку України, не забувши прихопити на сцену жовто-синій прапор.