Український форвард сербського походження Марко Девич, який виступав за українські клуби Волинь, Шахтар та Металіст, виграв суд у російського ФК Ростов.

Голеадор зіграв за клуб всього шість матчів. У січні 2017 року екс-форвард збірної України підписав з ростовчанами контракт на півтора року, але вже в червні договір розірвали за обопільною згодою, йдеться в повідомленні Telegram каналу "Мутко проти".

Після цього Девич звернувся до ФІФА і звинуватив російський клуб у шахрайстві. Як підсумок - виграний гравцем суд. Сума, яку відсудив Девіч склала майже 40 мільйонів рублів (16, 7 мільйонів гривень).

На даний момент Марко Девич грає за Вадуц із Ліхтенштейна.

Весілля Ярославського

Колишній власник Металіста Олександр Ярославський одружився зі своєю коханою Мариною, з якою вже виховує трьох дітей.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ми вже 12 років разом і виховуємо трьох дітей, тому для нас це нічого не змінює, але напевно кожна дівчина хоче побувати в ролі нареченої. Я тому не виключення.

Спасибі моєму коханому чоловікові за те, що мою казку втілив в життя", – написала Марина Ярославська у своєму Інстаграм та виклала фото всієї сім'ї. Одруження відбулося в Лондоні.

Ярославський - батько п'ятьох дітей. У 2015 році Марина Ярославська (Свентіцька) стала переможницею рейтингу найкрасивіших дружин українських мільйонерів

До слова, нещодавно Ярославський відвідав матч Шахтар – Динамо у Харкові та заявив, що сподівається на повернення Металіста вже найближчим часом.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, бразильський форвард відсудив у Шахтаря заборгованість по зарплаті.