Починаючи з нинішнього сезону матчі Ліги Чемпіонів розпочинатимуться о 19:55 і 22:00 замість 21:45. На думку УЄФА, така зміна в регламенті змагань дозволить глядачам охопити більшу кількість матчів і таким чином зробить найпрестижніший європейський турнір ще цікавішим.

У кожному турі 4 з 16 матчів будуть починатися о 19:55 за київським часом. До речі, свій перший домашній матч проти "Хоффенхайма" "Шахтар" стартує саме в цей час.

Раніше повідомлялося, що УЄФА планує з 2021 року заснувати новий єврокубковий турнір, повідомляє видання Bild. Цей турнір стане доповненням до Ліги чемпіонів і Ліги Європи. Таким чином, УЄФА прийняв рішення реформувати єврокубковий календар.

За інформацією джерела, кількість команд-учасниць основного раунду Ліги чемпіонів залишиться колишнім – 32, в Лізі Європи гратимуть 32 клубу замість нинішніх 48.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В новому змаганні, назва якого поки не повідомляється, виступлять також 32 клубу. Автори ідеї створення нового турніру хочуть спростити доступ на євроарену для клубів зі Скандинавії і Східної Європи, але обійтися без розширення Ліги Європи.

УЄФА назвав найкращий гол минулого сезону за підсумками голосування на офіційному сайті.

Кращим був визнаний гол португальського нападника Кріштіану Роналду у ворота "Ювентуса" в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів (3:0).

За гол Роналду проголосували понад 197 тисяч осіб, а всього у голосуванні взяли участь понад 346 тисяч любителів футболу.

Крім того, мадридський "Реал" може підсилитися нападником "Ювентуса" Пауло Дибалою, який замінить португальця Кріштіану Роналду.

Як повідомляє Сalciomercato, сума трансферу складе 180 мільйонів євро. При цьому зарплата аргентинського форварда в новому клубі складе 16 мільйонів євро. На даний момент футболіст отримує 5,5 млн. євро.

В "Ювентус" Дибала перейшов у 2015 році за 40 млн євро. У минулому сезоні Дибала зіграв за туринську команду 46 матчів, в яких відзначився 26 забитими м'ячами.

Нагадаємо, Зоря епічно вилетіла з Ліги Європи.

Як повідомляв Знай.ua, названий кращий спортсмен місяця в Україні.

Також Знай.ua писав, названий гонорар Усика за бій Белл.