Українка Еліна Світоліна і бразилець Бруну Соареш успішно стартували в міксті US Open-2018. У першому колі україно-бразильський дует обіграв чехів Люсі Градецький і Романа Ебави з рахунком 7: 5, 4: 6, 13:11.

Про це повідомляють ЗМІ.

Матч тривав 1 годину 24 хвилини. За цей час Світоліна і Соареш зробили 1 ейс, 2 брейка і допустили 3 подвійні помилки. На рахунку Градецький і Ебави 4 подачі навиліт, 2 з 9 реалізованих брейк-поінт і 5 помилок при введенні м'яча в гру.

У другому колі US Open Світоліна і Соареш зіграють проти китаянки Шуай Чжан і австралійця Джона Пірса.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що раніше у другому колі US Open українка Еліна Світоліна зустрічалася з німкенею Тетяною Марією. Ці тенісистки нещодавно грали між собою – у першому колі Wimbledon, коли несподівану перемогу здобула суперниця українки. Про це передає 24 канал.

Світоліна взяла реванш. На два сети вона витратила всього один годину і 10 хвилин. При цьому сам матч проходив на спеці – термометр показував понад 40 градусів за Цельсієм.

Перший сет почався з того, що тенісистки програли свої подачі. Однак якщо Світоліна віддала лише одну свою, то Марія – дві. У сьомому геймі Світоліна ще раз виграла подачу суперниці, і у восьмому оформила перемогу в сеті 6:2.

Другий сет теж почався з того, що Світоліна виграла подачу суперниці. Однак на цей раз українка не віддала свою. При такій перевазі у два очки тенісистки дійшли до дев'ятого гейми, де з третьої спроби Світоліна таки здійснила матч-пойнт.

Еліна Світоліна – Тетяна Марія 2:0 (6:2, 6:3)

У третьому колі US Open українка зустрінеться з переможницею пари Кьян Ван – Ірина Бегу.

Раніше повідомлялося, що перша ракетка України Еліна Світоліна обіграла американку Аманду Анісімову з рахунком 6:4, 6:4.

Крім того, Еліна Світоліна впевнено вийшла до чвертьфіналу турніру серії Premier 5-Western & Southern Open в Цинциннаті (США). У третьому колі перша "ракетка" України виграла у американки Аманди Анісімової, повідомляє офіційний сайт змагань.

Світоліна виграла з рахунком 6:4, 6:4. Матч тривав 1 годину 11 хвилин, за цей час українка реалізувала два брейка – в 10-их геймах кожного з сетів. Її суперниця за весь матчу заробив один брейк-пойнт, але не реалізувала його.

Перша ракетка України Еліна Світоліна розповіла, на що витрачає мільйонні гонорари Нагадаємо, суд визнав договірними матчі українських тенісистів.

Як повідомляв "Знай.ua", названо найкращого спортсмена місяця в Україні

Також "Знай.ua" писав, що Цуренко вийшла до третього кола US Open.