Вся Україна може пишатись тим, що українка Анна Рижикова стала переможницею етапу "Діамантової ліги" в бельгійському Брюсселі.

Українська легкоатлетка стала найкращою в бігу з бар'єрами.


Про це стало відомо з повідомлення офіційного сайту Федерації легкої атлетики України.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще


Рижикова здобула перемогу на дистанції 400 метрів з бар'єрами. Результат українки - 55,38 секунди.
Крім того, ще дві українські спортсменки Вікторія Ткачук та Марія Миколенко в цьому забігу фінішували п'ятою та шостою відповідно.

Також варто згадати про те, що бронзову медаль на етапі "Діамантової ліги" в Брюсселі в стрибках у висоту завоювала українка Оксана Окунєва.

До слова, плавець Михайло Романчук став найкращим спортсменом серпня за версією НОК України. Про це повідомляє прес-служба комітету.

Наставник Михайла Петро Нагорний визнаний найкращим тренером місяця.

Зазначимо, що плавець вперше в кар'єрі удостоївся цього почесного звання від НОК України.

Нагадаємо, на чемпіонаті Європи в Глазго Романчук завоював три медалі: золото на дистанціях 400 і 800 метрів вільним стилем, а також срібло на 1500 метрів цим же стилем.

Нагадаємо, українка Еліна Світоліна і бразилець Бруну Соареш успішно стартували в міксті US Open-2018. У першому колі україно-бразильський дует обіграв чехів Люсі Градецький і Романа Ебави з рахунком 7: 5, 4: 6, 13:11.

Як повідомляв Znaj.ua, відома тенісистка Серена Вільямс заявила, що не буде грати з росіянкою Марією Шараповою на Відкритому чемпіонаті Франції. Однак свою відмову вона мотивувала не особистою ворожістю, а серйозною травмою, яка завадила їй брати участь у чемпіонаті. Про це жінка заявила на прес-конференції.

Також Znaj.ua писав про те, що 21-річний півзахисник молодіжної збірної Данії Міккель Дуелунд підписав контракт з ФК "Динамо" Київ.