У суботу, 1 вересня, відбувся матч між мадридським "Реалом" і ФК "Леганес" на іспанському стадіоні "Сантьяго Бернабеу". "Реал" розгромив суперника і одноосібно продовжить лідирувати в турнірній таблиці іспанської Прімери.

Так, на матч проти "Реала" "Леганес" вийшов без українця Андрія Луніна, який не зміг грати за умовами оренди.

ФК "Реал" відкрив рахунок на 17 хвилині. Гарет Бейл пробив точно по воротах після знижки Данини Карвахаля. Однак "Леганес" вже через 7 хвилин зрівняв рахунок, адже Гвідо Каррільо реалізував пенальті.

У другому таймі "Реалу" вдалося не тільки вийти вперед, але і здобути переконливу перемогу.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Ця перемога дозволила "Реалу" піднятися на 1 місце в турнірній таблиці Приклади. "Леганес" продовжить йти у другій частині таблиці з 1 очком.

У складі переможців дублем відзначився Карім Бензема. Також по голу на свій рахунок записали Серхіо Рамос і Гарет Бейл. За "Леганес" точний удар справив Гідо Каррільо.


Дебютний матч у складі "Реала" провів бельгійський голкіпер Тібо Куртуа.

Матч на "Сантьяго Бернабеу" приніс підопічним Хулена Лопетеги третю перемогу поспіль у новому чемпіонаті. Вони набрали 9 очок і очолюють турнірну таблицю. "Леганес", у свою чергу, з одним балом розташовується на 19-й позиції.

Нагадаємо, київське "Динамо" підписало дворазового чемпіона Данії. Раніше київський клуб вже підписав кілька новачків.

Як повідомляв "Знай. ua", матч за 1,5 мільйона євро: відомий футболіст став жертвою зухвалого нападу. Деталі прикрого злочину.

"Знай. ua" писав, що "Усик – фаворит. У Білизні цілком потужний удар, але він недостатньо швидкий для такого суперника", - навіть росіяни в захваті від українського боксера. Усик не зупиняється на досягнутому, і фанати підтримують його в цьому.