У неділю, 2 вересня, київське "Динамо" вперше покаже домашній матч на своєму каналі в YouTube. Відтепер столичні поєдинки "біло-синіх" будуть транслюватися таким способом.

Цю інформацію повідомили на офіційному сайті "Динамо".

Відомо, що трансляція матчу розпочнеться о 19:00. Крім цього, глядачам буде доступна команда експертів, які розберуть гру після фінального свистка.

Дебютним для каналу стане поєдинок киян з львівськими "Карпатами". Варто відзначити, що не так давно гості відновили свій рекорд - програли 100-й свій поєдинок в Українській Прем'єр-лізі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що у своїй автобіографії Олександр Шовковський поділився невідомими раніше подробицями кар'єри в київському "Динамо".

Як розповідає екс-голкіпер київського "Динамо", віце-президент УЄФА і старший брат президента київського клубу Ігоря Суркіса Григорій Суркіс в 2013 році піддав жорсткій критиці пост Шовковського в Facebook. Публікація була присвячена подіям 2013 року, а точніше – цинічному розгону мітингу студентів проти Віктора Януковича на Майдані.

“Коли прочитав новини про розгоні студентів, я не зміг додзвонитися до сина, який жив тоді в Михайлівському провулку. Після цього на своїй сторінці у Фейсбуці я розмістив пост про те, що як громадянин і представник народу (а значить, сам народ) маю право на свою точку зору, а тому ніхто не має права закривати мені рот. Тому йду в парк Шевченка, щоб продемонструвати свою позицію“, – згадує воротар.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", колишній гравці "Динамо" Київ - Огнєн Вукоєвич і Домагой Віда передали гарячий привіт українським вболівальникам після виграного матчу збірної Хорватії над командою Росії.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що у суботу, 1 вересня, відбувся матч між мадридським "Реалом" і ФК "Леганес" на іспанському стадіоні "Сантьяго Бернабеу". "Реал" розгромив суперника і одноосібно продовжить лідирувати в турнірній таблиці іспанської Прімери.