Лідер іспанської Барселони Ліонель Мессі завдяки чудовій грі в поєдинку з Уеской (8:2) продовжив оновлення рекордів в місцевій Ла Лізі.

Двічі асистував партнерам у матчі третього туру чемпіонату Іспанії з футболу з "Уеской", нападник "Барселони" Ліонель Мессі досяг позначки в 150 результативних передач у рамках турніру.

Про це повідомляє офіційна сторінка Opta Sports в соціальній мережі Twitter.

Наголошується, що аргентинський форвард став першим гравцем чемпіонату Іспанії у ХХІ столітті, якому підкорилося це досягнення.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Таким чином, Уеска стала 37-ю командою, якій нападник забивав у чемпіонаті Іспанії. Це дозволило Ліонелю оновити власний рекорд.

Крім того, на даний момент Мессі лідирує за кількістю результативних передач в кар'єрі серед усіх діючих футболістів п'яти найсильніших європейських чемпіонатів — англійської, іспанської, італійської, німецької та французької.

31-річний форвард продовжує очолювати рейтинг найкращих асистентів топ-5 європейських першостей серед діючих гравців.

Другий рядок у рейтингу кращих асистентів топ-5 європейських першостей займає Сеск Фабрегас – 143, третій – Месут Озіл, у нього 128 передач. Далі Кріштіану Роналду ("Ювентус", 122) і Дані Алвеса ("ПСЖ", 110).

Найчастіше Мессі асистував у Ла Лізі Луїсу Суаресу – 23 рази. 14 раз з його передач забивав Педро Родрігес, 13 – Самюель Це’О 12 – Неймар і 10 – Давид Вілья.

Варто відзначити, що "Барселона" здобула перемогу з рахунком 8:2.

Нагадаємо, чемпіон Франції ПСЖ цілком підтвердив свою силу у черговому турі місцевого футбольного чемпіонату розбивши новачка Ліги.

Як повідомляв портал "Знай.uа", бренд взуття Adidas спільно з журналом Paper зняли оригінальну фотосесію лідера "Барселони" і збірної Аргентини Ліонеля Мессі з козами.

"Знай.uа" писав, лідер збірної Португалії Кріштіану Роналду приємно здивував користувачів мережі, відгукнувшись на прохання дитини.