Друга ракетка світу, швейцарський тенісист Роджер Федерер виконав неймовірний удар під час матчу Відкритого чемпіонату США US Open.

У матчі проти австралійця Ніка Кирьоса Федерер приголомшив суперника, витягнувши важкий м'яч.

У третьому сеті за рахунку 3:3 Кирьосу вдалося відправити м'яч під саму лінію половини Федерера. Нік вже був готовий святкувати перемогу в розіграші, але на його подив швейцарцю вдалося дістатися до м'яча і в обвід сітки відправити його точно в корт.

Федерер виграв цей матч з рахунком 6:4, 6:1, 7:5.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"якби хтось інший зробив таке в матчі проти мене, я б не зрадів. Але це Роджер. Це був абсолютно нереальний удар", – заявив Кирьос після гри.

Однак, Роджер Федерер сенсаційно вилетів з US Open, програвши матч проти Джона Міллмана – 3:6, 7:5, 7:6(7), 7:6(3).

Цуренко героїчно пробилася в чвертьфінал US Open

Українська тенісистка Леся Цуренко обіграла чешку Маркету Вондроусову і вийшла в чвертьфінал Відкритого чемпіонату США – US Open.

Леся Цуренко
Леся Цуренко

Незважаючи на проблеми зі здоров'ям, українка вирвала героїчну перемогу в трьох сетах – 6:7(3), 7:5, 6:2.

Цуренко відмінно розпочала поєдинок, вигравши подачу на прийомі. Однак за рахунку 4:1 на свою користь українці стало погано: вона відчула біль у лівому стегні і їй знадобилася допомога лікарів. Після цього Вондрусова перехопила ініціативу і вийшла вперед. Але Цуренко билася до кінця і перевела першу партію на тай-брейк.

Здавалося, що на другий сет Цуренко не вийде, але вона не тільки вирішила продовжити матч, але змогла подолати себе і виграти в трьох сетах. У другому сеті Цуренко оформила три брейки і зрівняла рахунок, а в третьому записала в свій актив три брейки, при цьому віддавши лише одну свою подачу, і довела матч до перемоги.

Цуренко - Вондроусова
Цуренко - Вондроусова

У чвертьфіналі US Open Цуренко зіграє з японкою Наомі Осакою.

Як повідомляв Знай.ua, друга ракетка України порвала всіх у США.