У вівторок, 4 вересня, Федерація футболу України продемонструвала нову ігрову форму нашої національної збірної від відомої торгової марки Joma.

Урочистий захід з цього приводу відбувся в Києві на НСК "Олімпійський".

Відзначається, що крім добре відомих уболівальникам синіх і жовтих комплектів, був показаний абсолютно новий, білий примірник спортивної форми.

ігрова форма збірної України

ігрова форма збірної України

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

нова форма збірної України

Також на презентації Андрій П'ятов та Андрій Лунін показали, в яких футболках (червоних і чорних) будуть виступати воротарі української збірної.

нова форма воротарів української збірної

Крім того, у понеділок, 3 вересня, з'ясувалося, що легендарний воротар київського "Динамо" Олександр Шовковський став новим помічником культового українського футболіста і тренера нашої збірної Андрія Шевченка. Так, наставник "біло-синіх" вже представив багаторічного воротаря команди своїм підопічним перед тренувальним заняттям.

Варто уточнити, що офіційна презентація Шовковського в якості тренера збірної України відбулася у вівторок, 4 вересня, на прес-конференції в Києві. Ймовірно, колишній воротар вперше займе місце на тренерській лавці національної команди 6 вересня під час матчу Ліги націй з Чехією.

Як відомо, Олександр Шовковський провів 92 зустрічі у футболці збірної України. Останньою для нього стала гра з Уругваєм 2 вересня 2011 року. Шовковський завершив кар'єру футболіста в 2016 році і отримав тренерську ліцензію.

Олександр Шовковський

Нагадаємо, головний тренер луганської "Зорі" Юрій Вернидуб прокоментував чутки про те, що він може очолити київське "Динамо".

Як повідомляв портал Знай.uа, легендарний футболіст київського "Динамо" і збірної України анонсував своє повернення в столичний клуб.

Також портал Знай.uа писав, що 21-річний півзахисник молодіжної збірної Данії Міккель Дуелунд підписав контракт із ФК "Динамо" Київ.