У кваліфікаційному поєдинку жіночого чемпіонату світу-2019 збірна України обіграла Угорщину – 2:0. Це сталося у відборі на чемпіонат світу-2019.

Успіх української збірної принесли Дарина Кравець, яка відзначилася на 26-й хвилині капітан команди Дарина Апанащенко на 31-й хвилині.

Жіноча збірна України в кінцевому підсумку фінішувала третьою. На чемпіонат світу пройшла Швеція.

В наступному році чемпіонат світу відбудеться у Франції.

Данія стала другою і вона зіграє за останню путівку на мундіаль з ще трьома кращими другими командами своїх груп.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

При цьому у фінальний турнір напряму проходять тільки переможці семи відбіркових груп. Чотири кращі команди, які посіли другі місця, будуть боротися за останню путівку в стикових зустрічах.

Раніше, у вівторок, 4 вересня, Федерація футболу України продемонструвала нову ігрову форму нашої національної збірної від відомої торгової марки Joma.

Урочистий захід з цього приводу відбувся в Києві на НСК "Олімпійський".

Відзначається, що крім добре відомих уболівальникам синіх і жовтих комплектів, був показаний абсолютно новий, білий примірник спортивної форми.

Також на презентації Андрій П'ятов та Андрій Лунін показали, в яких футболках (червоних і чорних) будуть виступати воротарі української збірної.

Нагадаємо, всі кольори веселки: збірна України одягла нову форму. Крім синіх і жовтих комплектів, був показаний новий екземпляр.

Як повідомляв "Знай. ua", Андрій Шевченко назвав тренера збірної України. Ви будете здивовані. Шевченко вже представив підопічним свого помічника.

"Знай. ua" писав, що "Шевченка – це погана ідея для української збірної", - відомий коментатор про майбутню Лізі націй. Джулай: Я не розумію ідеї збірної України під керівництвом Шевченка.