Джерела повідомляють про те, що екс-хавбек збірної Англії Девід Бекхем, який нещодавно заснував в MLS свій власний клуб, презентував офіційну назву і емблему свого дітища.

Офіційною назвою команди стало – "Club Internacional de Fútbol Miami".

Уже відомо, що клуб буде представляти місто Майамі і стартує в MLS в 2020-му році.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

До слова, збірна України з футболу презентувала нову форму. Крім традиційних жовтого та синього кольорів з'явився варіант в білому кольорі. Над прізвищами футболістів тепер буде розміщено напис "Слава Україні".

Європейський футбольний Союз (УЄФА) не побачив ніяких порушення з боку збірної, через написи "Слава Україні!".

"Даний комплект форми був прийнятий відповідно до правил УЄФА з екіпіровки команд за 2018 рік і згідно з третім розділом "ідентифікація команди", - заявили в організації російському виданню Russia Today.

Нагадаємо, у новій формі футболісти зіграють вже в найближчих матчах Ліги націй, де зустрінуться з командами Словаччини та Чехії.

Нагадаємо, чемпіон світу за версіями WBA (Super), IBO, WBA у середній вазі казахстанець Геннадій Головкін (38-0-1, 34 КО) і мексиканець Сауль Альварес (49-1-2, 34 КО) проведуть реванш 15 вересня.

Як повідомляв Znaj.ua, українська тенісистка Леся Цуренко виступить на турнірі WTA категорії Premier – Кубку Кремля в Росії. Турнір пройде в Москві з 13 по 21 жовтня.

Також Znaj.ua писав про те, що абсолютний чемпіон у важкій вазі Олександр Усик (15-0, 11 КО) повинен почати переговори про проведення бою з росіянином Денисом Лебедєвим, повідомив менеджер російського боксера Вадим Корнілов. Це постанова WBA.