Українська тенісистка Леся Цуренко виступить на турнірі WTA категорії Premier – Кубку Кремля в Росії. Турнір пройде в Москві з 13 по 21 жовтня.

Цей турнір передує Підсумкового турніру в Сінгапурі і, таким чином, практично всі топові тенісистки його ігнорують. Поки що на турнірі в Москві з топ-10 рейтингу WTA виступить лише чешка Кароліна Плишкова.

Перша ракетка України Еліна Світоліна не буде виступати на цьому турнірі.

Нагадаємо, Леся Цуренко обіграла чешку Маркету Вондроусову і вийшла в чвертьфінал Відкритого чемпіонату США – US Open.

Леся Цуренко
Леся Цуренко

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Незважаючи на проблеми зі здоров'ям, українка вирвала героїчну перемогу в трьох сетах – 6:7(3), 7:5, 6:2.

Після матчу Цуренко розповіла, що їй було дуже складно грати через спеку.

Леся Цуренко
Леся Цуренко

"У мене просто голова йшла обертом під час матчу. Я просила природу, Бога, не знаю, просто щоб тінь просунулася швидше. Я програвала 0:2 у другій партії, коли побачила тінь і сказала собі: "Окей, мені потрібно ще 5 хвилин боротися і потім мені стане легше". Так і сталося.

Відчуваю, що хочу прийняти ванну з льодом, яку я ненавиджу, але мені це зараз необхідно. Я просто хочу відпочити, трохи подумати про матч і потім забути, тому що це було дуже-дуже важко.

Під час гри сьогодні турбувала і заважала тільки спека. Сподіваюся, що в середу буде прохолодніше. Хочу також подякувати всім, хто не спав і підтримував мене", - розповіла Цуренко.

Світоліна вилетіла з US Open

Перша ракетка України і п'ята ракетка світу Еліна Світоліна не змогла вийти у чвертьфінал Відкритого чемпіонату США з тенісу – US Open.

В четвертому колі Світоліна поступилася в трьох сетах Анастасії Севастовій з Латвії – 6:3, 1:6, 6:0, і вибула з останнього у сезоні турніру Великого шолома.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Таким чином, перша ракетка України зуміла повторити минулорічне досягнення, діставшись до 1/8 фіналу US Open, і захистила свої очки.

Світоліна і Цуренко виступлять на турнірі в Китаї

Українські тенісистки Еліна Світоліна і Леся Цуренко зіграють на міжнародному тенісному турнірі в китайському Ухані. Про це повідомляється на офіційному сайті змагань. Турнір пройде з 23 по 30 вересня.

У минулому сезоні Цуренко поступилася вже у другому колі в матчі проти Гарбінье Мугурусы. Світоліна у минулому році там не виступала.

Як повідомляв портал Знай.ua, друга ракетка України порвала всіх у США.