Екс-президент Реала Лоренсо Санс може сісти у в'язницю на вирок понад 5 років. Прокурор вимагає жорстке покарання.

Штатний прокурор Іспанії вимагає вирок понад 5 років для колишнього президента Реала Лоренцо Санса, який приховав 6 млн євро від податкової, повідомляє Marca.

Це стосується звітів про доходи за 2008 і 2009 роки. Слухання відбулося сьогодні, 7 вересня. Адвокат податкової також вимагав запевнення і пояснень, що в десятиліття з моменту приховування, борг Санса податкової налічує 1 747 952 євро.

Санс зізнався, тому що вірив у можливу домовленість з прокуратурою та податковою, хоча це вважається недостатнім для покриття боргу.

Український мільярдер Рінат Ахметов веде переговори про придбання македонського клубу Вардар, повідомляє Sport1.mk

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За інформацією джерела, літак з наближеними до Ахметова людьми прибув до Скоп'є в минулі вихідні. Представники власника Шахтаря ведуть переговори про покупку не лише футбольного, а й гандбольного клубу Вардар.

Українська делегація вже відвідала тренувальну базу македонців, щоб оцінити умови, в яких знаходиться команда.

На даний момент Вардар належить російському бізнесменові Сергію Самсоненко. При цьому видання додає, що у клубу є непогашені борги в розмірі двох мільйонів євро.

Як повідомляв портал Знай.ua, рік тому УЄФА на засіданні в Ньоні затвердив формат новоствореного турніру під назвою Ліга Націй.