US Open-2018 наближається до фінішу і ось уже визначилися всі пари фіналістів.

В одиночному чоловічому розряді в головній битві зійдуться серб Новак Джокович і аргентинець Хуан Мартін Дель Потро.

У фіналі жіночого розряду будуть грати американка Серена Вільямс і японка Наомі Осака.

У фіналі жіночого парного розряду зіграють між собою Ешлі Барті/Коко Вандевей (Австралія/США) і Тімея Бабош/Христина Младенович (Угорщина/Франція).

У фінальному матчі міксту зустрінуться Бетані Маттек-Сандс/Джеймі Мюррей (США/Великобританія) і Алісія Росольска/Нікола Мектич (Польща/Хорватія).

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Зазначимо, що у парному чоловічому розряді вже визначився переможець. Американці Майк Брайан і Джек Сік виграли у польсько-бразильського дуету Лукаш Кубот/Марсело Мело з рахунком 2:0 (6:3, 6:1).

Світоліна розповіла, скільки платить своїй команді

Перша ракетка України Еліна Світоліна розповіла, скільки витрачає на утримання своєї команди.

"Це дуже депресивне питання, тому що дуже багато грошей іде на команду. Є п'ять людей. Є тато, який рахує всі мої витрати, гроші. Я дуже рідко дивлюся на банківський рахунок. Але ми, напевно, ще не дійшли до того моменту, коли мені скажуть: "Ні, чартеру не буде, буде економ-клас". Але тато тримає мене в курсі всіх фінансових питань.

Це десь між 250 і 300 тисяч на рік. Це перельоти, готелі, витрати, зарплати… Вони живуть у чорній ікрі", – розповіла Світоліна.

Як повідомляв Знай.ua, друга ракетка України порвала всіх у США.