Об'єднавчий бій титулів WBA і WBO в легкій вазі між Василем Ломаченком (11-1, 9 КО) і Хосе Педрасой (25-1, 12 КО) перенесено на тиждень пізніше. Поєдинок відбудеться 8 грудня.

Про це повідомляють ЗМІ.

Головна причина - позиція телеканалу ESPN, що транслює бої Ломаченка. Як заявив промоутер українця Боб Арум, телевізійників не влаштувала дата поєдинку.

Для Ломаченка цей бій стане поверненням на ринг після операції на правому плечі. Українець отримав травму під час травневої битви з Хорхе Лінерсом. 30-річний одесит вже повернувся до тренувань і почав готуватися до наступного виступу.

Бой Ломаченко – Педраса перенесен на неделю 8 декабря на вечере бокса в Нью-Йорке состоится объединительный бой в...

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще
Posted by Vasyl Lomachenko / Василий Ломаченко on Sunday, 9 September 2018

Разом з тим варто відзначити, що росіяни запросили легенду світового боксу Майка Тайсона в Росію, а саме в Челябінську область, на відкриття фізкультурно-оздоровчого комплексу.

На прес-конференції, присвяченій заходу, не обійшлося без провокативних запитань, щодо того, кого Майк Тайсон сьогодні вважає найсильнішим і кращим боксером у світі.

Тайсон без зволікання відповів, кого серед сучасних боксер від вважає найкращим.

"Якщо не брати до уваги вагову категорію, а в цілому оцінювати боксерів, то найкращим є хлопець з України – Василь Ломаченко. "Він заслуговує на найвищі оцінки, тому що володіє неперевершеним стилем", - зазначив Тайсон.

На думку Залізного Майка, також хороший бокс показує Еррол Спенс, але він поки що ще не конкурент Ломаченка, на сьогодні Василь – кращий.

Майк Тайсон виявився не єдиним, хто приємно вражений талантом Василя Ломаченка. Не так давно такі відомі зірки американського кіно, як Сильвестр Сталлоне і Арнольд Шварценеггер висловилися в підтримку українця, назвавши його кращим боксером сучасності.

Тайсон також у січневому інтерв'ю заявив, що Ломаченко - найкращий.

Крім того варто додати, що Майкі Гарсія (39-0, 30 КО), який об'єднав чемпіонські пояси WBC і IBF у легкій вазі, заявив, що чемпіон світу за версією WBA в легкій вазі Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) – єдиний легковаговик, з яким він би хотів битися, однак команда українця так і не відповіла йому.

"Схоже, Ломаченко все таки буде битися з Педрасою в об'єднавчому поєдинку. Як би там не було, але я не почув від них жодної відповіді. Повторюся, я готовий битися. Ломаченко – це єдиний варіант в легкій вазі, який мене цікавить. У категорії до 61,2 кг кращого поєдинку просто неможливо собі уявити", – сказав Гарсія.

TEAM LOMA. Документальний фільм.

Нагадаємо, навіть росіяни у захваті від українського боксера.

Як повідомляв "Знай.ua", український боксер вразив фанатів.

Також "Знай.ua" писав, що Олександр Усик потрапив в найпрестижніший боксерський рейтинг.