Український олімпійський чемпіон Пхьончхану з фрістайлу Олександр Абраменко одружився.

Обраницею 30-річного українського спортсмена стала 21-річна фрістайлістка збірної Росії Олександра Орлова.

Весілля пройшло 7 вересня в Києві. Радісною подією спортсмени поділилися зі своїми підписниками у соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Переможці 15-го Вільнюського марафону, який відбувся 9 вересня, - чоловік і дружина з України Богдан і Наталія Семеновичи, повідомляє DELFI.lt.

Богдан Семенович подолав 42,195 км за 2 години 24 хвилини 22 секунди. Друге місце посів ще один представник України Тарас Сало (2:25.13), третя позиція у білоруса Дмитра Григор'єва (2:25.13).

Семенович після фінішу сказав, що він втомився, але дуже щасливий. "Може, з боку здавалося, що я біг легко. Це не так, оскільки траса у Вільнюсі складна. На ній чимало підйомів і спусків. Я дуже радий, що мені вдалося перемогти на цьому змаганні, а зараз я хвилююся за дружину, яка знаходиться в числі лідерів жіночого забігу", – зазначив Семенович.

До речі Наталія Семенович подолала дистанцію за 2 години 47 хвилин 54 секунди і перемогла в жіночій категорії. Друге місце в жіночому забігу посіла чемпіонка Литви Ліна Кирилюк (2:50.27), третє – білоруска Олена Шумик (2:59.26).

Як повідомляв портал Знай.ua, українка виграла медаль на чемпіонаті світу зі спортивної стрільби.