Українська спортсменка Галина Авраменко поповнила "бронзою" багаж українських медалей на чемпіонаті світу зі спортивної стрільби, який проходить у південнокорейському Чханвоні.

Авраменко спеціалізується на стрільбі по рухомій мішені. Саме у цьому виді вона, починаючи з 2002-го року, завоювала величезну кількість медалей на чемпіонатах світу та Європи. Ось і зараз вона додала в свою колекцію чергову нагороду.

У півфінальному протистоянні Авраменко поступилася китаянці Лі Сю Ян – 7:9, а в "бронзовому" фіналі обіграла представницю Північної Кореї Ри Чжі Е – 6:3. "Золото" в цьому виді завоювала росіянка Ольга Степанова.

В цей же день в юніорській категорії у стрільбі з 10 метрів по рухомій мішені відразу дві медалі завоювали представники України. Володарем "срібла" став Данило Даниленко, а "бронзи" – Максим Бабушок.

Збірна України завоювала на чемпіонаті світу в Чханвоні сім медалей, чотири з яких здобуті в юніорській категорії і три – у дорослій. У медальному заліку ЧС-2018 Україна йде 7-ю.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Українець Сергій Стаховський разом з австралійцем Меттом Рідом стали переможцями парного турніру ATP Challenger у французькому Кассисі.

У фінальному матчі вони обіграли Марк-Андреа Хюслера з Швейцарії і португальця Гонсало Олівейру – 2:0 (6:2, 6:3).

Варто відзначити, що наступного тижня Стаховський візьме участь у матчі Кубка Девіса проти Португалії, так що його форма обнадіює.

У поточному сезоні Стаховський став переможцем "челенджера" в Ілкли в одиночному розряді, а в парі дійшов до фіналу в Остраві разом з чехом Лукашем Росолом.

Як повідомляв Знай.ua, друга ракетка України порвала всіх у США.