Навколо знаменитої американської тенісистки Серени Вільямс, яка влаштувала скандал у фіналі US Open, розгорівся новий скандал.

Справа в тому, що на сторінках найпопулярнішої газети Австралії The Herald Sun з'явилася карикатура на Серену, де зображена розлючена спортсменка зі зламаною ракеткою.

Малюнок багатьом видався расистським і його автора розкритикували.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Сам художник Марк Найт всі звинувачення заперечує. За його словами, метою було продемонструвати "жахливу поведінку" Серени Вільямс у фіналі US Open.

Художника також підтримали колеги з The Herald Sun.

"Він цілком справедливо розкритикував поведінку легенди тенісу. Марк може розраховувати на повну підтримку з нашого боку", - говорить редактор газети Деймон Джонстон.

Нагадаємо, Серену Вільямс оштрафували на 17 тисяч доларів за поведінку у фіналі US Open.

У вирішальному матчі проти Наомі Осаки Вільямс отримала три попередження за порушення правил поведінки і, поступаючись сет і брейк, і була позбавлена гейму.

За підказку тренера (перше попередження) грошовий штраф 4 тис. доларів, за зламану ракету (друге попередження) 3 тис. доларів, а за образу судді (зняття очки) 10 тис. доларів штрафу.

Зазначимо, що за виступ у Нью-Йорку Вільямс отримала 1 850 000 доларів.

Серена Вільямс
Серена Вільямс

Вільямс заговорила про завершення кар'єри

Серена Вільямс заявила, що поки не збирається завершувати кар'єру.

"Навіть коли я не могла грати, психологічно я була готова виступати. Я завжди стежила за матчами і була частиною всього цього. Я ніколи не думала про завершення кар'єри. Я все ще хочу брати участь у змаганнях, вигравати турніри "Великого шолома". Ставши матір'ю, я не втратила бажання грати в теніс.

Це початок моєї нової кар'єри. Я не збираюся завершувати кар'єру після US Open. Я зіграю на наступному турнірі Великого шолома, потім на наступному, наступному, наступному. Я не хочу зупинятися", — сказала Вільямс в ефірі NBC.

Серена Вільямс очолила рейтинг Forbes

Авторитетний журнал Forbes опублікував рейтинг найбільш високооплачуваних спортсменок за 2018 рік, в якому враховуються заробітки з червня 2017 по 1 червня 2018 року.

Очолила цей рейтинг знаменита американська тенісистка Серена Вільямс.

Серена Вільямс
Серена Вільямс

Зазначимо, що з ТОП-10 найбільш високооплачуваних спортсменів, вісім – тенісистки.

Як повідомляв портал Знай.ua, друга ракетка України порвала всіх у США.