Запорізький Мотор вперше в історії потрапив в "елітну" групу гандбольної Ліги чемпіонів і відразу ж у першому турі українська команда зіграла проти французького ПСЖ.

Парижани на даний момент є, мабуть, найсильнішим клубом Європи, і це було помітно вже з перших хвилин гри у Запоріжжі.

Чемпіон України намагався діяти швидко, але гості впевнено перекрили Айденаса Маласинскаса, у зв'язку з чим у першому таймі українці грали досить-таки однотипно. ПСЖ ж діяв просто — швидкі переходи з оборони в атаку і ставка на стяжки в позиційних атаках.

Але варто віддати належне Мотору, який довго тримався на рівних: тільки в кінцівці тайму ПСЖ збільшив відрив до п'яти голів. Але при цьому було помітно, що в будь-який момент парижани можуть додати ще.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У другому таймі включився Айденас Маласинскас, який у багатьох епізодах почав брати гру на себе. Безліччю індивідуальних дій відповідали гості, які впевнено контролювали хід матчу.

Підсумковий рахунок 29:35. І, враховуючи, що Мотор програв гранду світового гандболу, рахунок нормальний для української команди.

Ліга чемпіонів. Група В. Перший тур

Мотор (Україна) — ПСЖ (Франція) 29:35 (12:17)

Мотор: Миласинскас (6), Пуховскі (5), Кубатко (4), Буйненко (3), Пачковскі (3), Шинкель (2), Пешевскі (2), Бабічев (2), Кус (1)

ПСЖ: Ремілі (8), Абало (5), Н. Карабатич (5), Хансен (3), Сагосен (3), Омейер (3), Л. Карабатич (2), Конкуд (2), Генгсаймер (2), Степанчич (1)

Готель Роналду в Парижі

Португальський форвард туринського Ювентуса Кріштіану Роналду відкриє у Франції черговий готель своєї мережі.

Шостий готель бренду CR7 з'явиться в Парижі в 2021-му році. Він повинен бути побудований на Лівому березі столиці Франції – у південній частині річки Сени.

"Це було цілком очікувано, що бренд Pestana CR7 залишить свій слід і в Парижі, одному з найбільш відвідуваних міст світу", – заявив Роналду.

На даний момент Кріштіану Роналду відкрив свої готелі в Лісабоні і Фуншалі (столиці Мадейри, Португалія). Очікується, що до 2020-го року готелі знаменитого португальця з'являться в Мадриді, Нью-Йорку та Марракеші.

Як і у випадках з іншими п'ятьма готелями, 60 мільйонів євро інвестицій візьмуть на себе в рівних частках Роналду і португальська готельна група Pestana.

Як повідомляв Знай.ua, легендарний плеймейкер Роми Франческо Тотті презентував свою автобіографічну книгу під назвою "Капітан".