Новий півзахисник "Динамо" і молодіжної збірної Данії U-21 Міккель Дуэлунд може дебютувати за київський клуб вже в найближчому турі УПЛ проти луганської "Зорі". Про це повідомляє Dynamo.kiev.ua.

Нагадаємо, матч "Зоря" – "Динамо" відбудеться 16 вересня. Початок – 17:00.

Дуэлунд вже прибув у розташування "Динамо", і проводить перші тренування.

Трансфер Міккеля Дуэлунда став останнім для київського клубу в літнє трансферне вікно. За його перехід "Динамо" заплатило "Митьюлланду" 4 мільйони євро.

Хацкевич прокоментував свою відставку

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич спростував власні слова про відставку.

Олександр Хацкевич
Олександр Хацкевич

"У першу чергу потрібно навчитися тримати удар. Перша поразка у чемпіонаті, важко це прийняти. Такі рішення не робляться одразу після гри. Ми з президентом клубу це обговоримо. Головне, щоб наше рішення пішло на користь клубу.

Все інше – емоції. Десь неправильно поставлений наголос, поставив кому.

Я не йду. Все інше, є час, обговоримо. Хлопці мене підтримують. Дякую їм. Я подякував їм за той час, що ми зараз відпрацювали, адже зараз перерва на ігри збірних.

Далі все в наших руках. Ніхто не збирається кидатися у вир з головою.

З президентом у нас є взаєморозуміння. Після невдалих матчів ми краще переспимо ніч і тільки потім зв'яжемося", – сказав Хацкевич в коментарі виданню Профутбол.

Як повідомляв портал Знай.ua, київське "Динамо" підписало двукратного чемпіона Данії.