Промоутер Едді Хирн оголосив, що поєдинок абсолютного чемпіона світу у важкій вазі українця Олександра Усика (15-0, 11 КО) і британця Тоні Беллью (30-2-1, 20 КО), який пройде 10 листопада.

Сторони підписали контракт і оголосили дату, а також місце поєдинку. Бій відбудеться в Манчестері 10 листопада.

Абсолютний чемпіон у важкій вазі Олександр Усик (15-0, 11 КО) після бою проти екс-чемпіона британця Тоні Беллью (30-2-1, 20 КО) точно перейде в суперважку вагу.

Про це розповів промоутер українця Олександр Красюк.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Він досяг всього, чого може досягти боксер у своїй ваговій категорії. Залишивши його в крузервейті, ми втратимо, насамперед, спортивну мотивацію. Нікому від цього не буде краще: ні йому, ні нам, ні шанувальникам боксу.

Отримавши все у цій ваговій категорії, Усик відправляється в нову в ролі початківця. Суперважка вага – абсолютно новий досвід для нього. Він виступав у суперважкій вазі у WSB, боксував з великими хлопцями, професіоналами. Плюс-мінус розуміння є, але на такому рівні з професіоналами найвищого ешелону ще не боксував. Багато чому доведеться навчитися, багато чого змінити, змінити і додати, включаючи і вагу", – розповів в інтерв'ю Красюк Boxing.ua.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа показав, як готується до бою з Повєткіним.