Екс-чемпіон світу у першій важкій вазі за версією WBC британець Тоні Беллью відзначився скандальною заявою.

Тоні Белью

Він пообіцяв, що під час бою, що має відбутися незабаром, легко нокаутує українського боксера Олександра Усика.

"Я не маю шансів перебоксувати Усика, тому я маю його нокаутувати. І я це зроблю, вірте мені. Я нокаутую українця в середніх або завершальних раундах. Усик - прекрасний любитель, але я не вірю, що він відмінний професіонал. Це буде бій між двома маленькими суперважкоатлетами, в якому професіонал поб'є любителя ", - розповів Беллью у інтерв'ю спортивному виданню.


Вболівальники українця висміяли цю нахабну заяву британця в мережі.
"Ти для початку доживи до завершальних раундів", - глузують коментатори.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Нагадаємо, промоутер Едді Хирн оголосив, що поєдинок абсолютного чемпіона світу у важкій вазі українця Олександра Усика (15-0, 11 КО) і британця Тоні Беллью (30-2-1, 20 КО), який пройде 10 листопада.

Олександр Усик


Сторони підписали контракт і оголосили дату, а також місце поєдинку. Бій відбудеться в Манчестері 10 листопада.


Як повідомляв раніше Знай.ua, бій між абсолютним чемпіоном у важкій вазі Олександром Усиком (15-0, 11 КО) і екс-чемпіоном британцем Тоні Беллью (30-2-1, 20 КО), ймовірно, відбудеться 10 листопада в Манчестері (Великобританія). На кону бою стоятимуть всі титули українця.


Офіційно про поєдинок поки не оголошено.

Після цього бою Усик може втратити усі свої титули. Про це заявив промоутер Едді Хірн.

За словами Хірна, в разі перемоги над Тоні Беллью, Усик перейде в суперважку вагу, а його титули стануть вакантними.

"Переможець бою Усик - Беллью, у будь-якому випадку відмовиться від титулів. Якщо це буде Усик – він підніметься в суперважку вагу, якщо Беллью – він завершить професійну кар'єру. Титули стануть вакантними", – передає слова Хірна IFL TV.


Також Знай.ua писав про те, що абсолютний чемпіон у важкій вазі Олександр Усик (15-0, 11 КО) після бою проти екс-чемпіона британця Тоні Беллью (30-2-1, 20 КО) точно перейде в суперважку вагу.