Третій бій між чемпіоном світу в середній вазі за версіями WBC, WBA, IBO і журналу The Ring в середній вазі мексиканцем Саулем Альваресом (50-1-2, 34 КО) і Геннадієм Головкіним (38-1-1, 34 КО) може відбутися 5 травня 2019 року.

Про це повідомив тренер Головкіна Абель Санчес.

"Я вважаю, що з точки зору бізнесу потрібно подивитися на всі можливі опції не тільки для Сауля, але і для Головкіна. Я думаю, що стилістично вони дуже підходять один до одного, як ніхто більше.

Ерік Гомес після оголошення рішення підійшов до мене і сказав: "Потрібно влаштувати третій бій. Ми повинні провести ще один поєдинок". Я відповів: "Так, треба обговорити це з Томом".

Я думаю, що 5 травня – це відмінна дата для цього. На мій погляд, є висока ймовірність того, що якщо цей бій відбудеться, то це буде 5 травня.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Я хочу, щоб Головкін зараз відпочив. Він пройшов через кілька хороших боїв, тепер йому треба взяти відпочинок, а потім повернутися в зал на початку наступного року, щоб вони провели поєдинок в травні. Я не хотів би проміжного бою для Геннадія в грудні або на початку 2019 року", - передає слова Санчеса BoxingScene.

Сауль Альварес і Геннадій Головкін
Сауль Альварес і Геннадій Головкін

Нагадаємо, 15 вересня в Лас-Вегасі відбувся реванш між Саулем Альваресом та Геннадієм Головкіним, в якому мексиканець здобув перемогу рішенням суддів.

Бій тривав усі 12 раундів, після чого судді віддали перемогу Альваресу: 115-113, 115-113 і 114-114.

Бій обслуговували судді Дейв Моретті, Гленн Фелдман і Стів Вайсфельд. Згідно з записками, які були оприлюднені після поєдинку, на думку суддів зійшлося в 8 раундах з 12.

Записки суддів
Записки суддів

Таким чином Альварес став новим чемпіоном світу в середній вазі, відібравши всі титули Головкіна. Для казахстанця це стало першою поразкою в кар'єрі.

Нагадаємо, реванш Головкін – Альварес мав був відбутися 5 травня, але був скасований через провалений допінг-тест мексиканця. У зв'язку з цим Альварес був дискваліфікований на півроку.

Перший бій між Головкіним і Альваресом завершився внічию.

Як повідомляв портал Знай.ua, Головкіна освистали в Лас-Вегасі після поразки від Альвареса.